Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2018, 20:09

Найголовніше за вівторок: Переговори з МВФ, методика розрахунку курсу гривні і нова версія monobank

Епоха неплатників добігає кінця

3 липня Верховна Рада прийняла в другому читанні довгоочікуваний закон № 6027-д, що передбачає захист прав кредиторів. Банкіри сподіваються, що тепер їм вдасться вирішити численні суперечки з недобросовісними позичальниками на свою користь.

НБУ застеріг: Royal Standard не має ліцензії та діє незаконно

Компанія Royal Standard (ТОВ «Роялстендард»), яка пропонує розмістити в себе «депозити» на неринкових умовах – під 24-33% річних у гривнях та 18-22% річних у USD – не має жодної ліцензії НБУ.

Команда monobank запустила нову версію мобільного банку

Команда monobank оголосила про запуск нової версії мобільного банку.Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник банку Дмитро Дубілет.

Маркарова: Переговори з МВФ щодо газу відбуваються конструктивно, підсумок незабаром

Україна розраховує на швидке відновлення фінансування з боку МВФ, оскільки переговори щодо решти питань бюджету і цін на газ відбуваються конструктивно.

НБУ по-новому розраховуватиме курс гривні до долара

Нацбанк України переглянув методику розрахунку офіційного курсу гривні до долара США, осучаснив джерела даних, що використовуються для його розрахунку та наблизив час його оприлюднення. 

Коментарі - 1

+
+11
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
25 липня 2018, 8:35
#
Главное за вторник — пенсионеры не получили пенсии, как говорит ПФУ — он не получил денег из бюджета Украины. А это очень тревожный звоночек. Пенсии платили даже в самые тяжелые годы 90х.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися