Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2018, 20:01

Найголовніше за середу: корисні кредитки, мільярд від Європи і популярні «двушки»

Клієнти українських банків полюбили кредитні карти. Це зрозуміло. Такі позики отримати простіше і швидше, ніж ті ж кеш-кредити. А якщо підійти до питання з розумом, можна не тільки не платити банку відсотки, а й заробляти потроху.

ЄП затвердив мільярд євро допомоги для України

Європейський парламент проголосував за надання Україні 1 млрд євро макрофінансової допомоги. Якщо все піде добре, перший транш може бути виплачений у вересні. 527 депутатів проголосували за і 127 – проти. 

Скільки банки платять вкладникам за валюту

На валютному депозитному ринку затишшя. Тільки один банк змінив ставки за своїми вкладами. Ще один — зовсім відмовився від строкових валютних депозитів. Тепер найбільший банк, який входить в десятку лідерів за обсягом депозитного портфеля,

FATF розробить єдині правила для біткоін-бірж у всьому світі

Міжурядова організація FATF, основною діяльністю якої є ​​боротьба з відмиванням грошей, планує створити набір обов'язкових правил для криптовалютних бірж.

У новобудовах виріс попит на двокімнатні квартири

З початку року попит на двокімнатні квартири на первинному ринку виріс майже вдвічі. Але й попит на однокімнатні квартири все ще великий, особливо в сегменті економ- класу, де сума покупки становить $20-25 тис.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися