Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2018, 20:06

Найголовніше за тиждень: Транш, тарифи на газ, Webmoney, держборг і мільярд євро від ЄС

Національний банк в травні застосував заходи впливу до чотирьох банків-порушників законодавства в сфері фінансового моніторингу. Про це йдеться в даних регулятора.

МВФ попередив про можливий зрив траншу — ЗМІ

Міжнародний валютний фонд незадоволений останніми рішеннями уряду щодо повноважень Мінфіну та підпорядкування ДФС. Про це сказано в листі голови місії МВФ в Україні Рона ван Рудена до українського уряду.

Що відбувається з Webmoney і як звідти витягнути гроші

Платіжний сервіс Webmoney в Україні заблокований — компанія потрапила під санкції Ради Нацбезпеки і оборони через своє російське походження. У WM вже заявили, що всі операції з гривнею припинені, сайт Webmoney.ua не працює.

Глава НБУ попередив про валютні обмеження та жорстку монетарну політику

Нацбанк може вдатися до жорсткої монетарної політики і введення деяких валютних обмежень в разі посилення інфляційного тиску.

Fitch підтвердило рейтинги п'ятьом українським банкам

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило 5 українським банкам довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) на рівні «B-» зі стабільними прогнозами.

Екс-президент України став головою наглядової ради Альпарі Банку

Альпарі Банк 25 травня призначив головою наглядової ради екс-президента України Віктора Ющенка. Раніше наглядову раду очолював Володимир Лановий. Ющенко призначений строком на один рік.

$45,6 млн бонусів. Яку нагороду заслужило правління Нафтогазу

Вчора ЗМІ повідомили, що топ-менеджери Нафтогазу отримають майже $50 млн бонусів за перемогу над Газпромом у Стокгольмському Арбітражі. Суспільство реагує на це рішення по-різному. Одні погоджуються, що праця хороших управлінців повинна оплачуватися відповідно. Інші вважають, що не варто роздавати мільйони з кишені платників податків.

Кабмін відклав підвищення тарифів на газ для населення

Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго за зниженою ціною до кінця липня 2018 року.

У квітні держборг скоротився на 320 млн доларів

Сукупний державний (прямий) і гарантований держборг України в квітні скоротився до 77,05 млрд доларів. Про це йдеться в даних Мінфіну.

Рада ЄС схвалила мільярд євро для України

Рада Євросоюзу підтримала угоду з Європейським парламентом щодо четвертого пакету макрофінансової допомоги для України у розмірі мільярду євро.

Гройсман ініціює звільнення міністра фінансів — ЗМІ

Верховна рада на наступному тижні може з ініціативи прем'єр-міністра Володимира Гройсмана звільнити Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися