Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2018, 20:04

Найголовніше за вівторок: Інтерв'ю з главою «Ідея Банк», ринок землі, спрощення ввезення авто і середній розмір субсидій

Михайло Власенко: дрібним банкам доведеться приводити свої плани до реалістичних цілей

Криза на банківському ринку вже минула. У всякому разі, так стверджують банкіри. Населення знову несе заощадження на депозити, потихеньку оживає кредитування.

Які штрафи загрожують тим, хто не платить податок на нерухомість

Податкова почала відсилати «листи щастя» власникам нерухомості, на яких не поширюється податкова пільга. Які санкції можуть застосувати до тих, хто вчасно не заплатить податок, на своїй сторінці в Facebook написав віце-президент асоціації керівників недвіжімостьюосвобождаетесь від сплати податку Анатолій Топал.

Ринок землі: ЄСПЛ визнав незаконним мораторій на землю в Україні

Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) визнав мораторій на продаж сільськогосподарських земель в Україні порушенням прав людини.

Не стало найбільшого акціонера Діві Банку

Помер найбільший акціонер Діві Банку Олександр Горбачевський, якому належало 40% статутного капіталу фінустанови.

Кияни знову сидітимуть без холодної води. Перелік адрес

Для надійної роботи систем водопостачання Київводоканал проводить ремонтні роботи, у зв`язку з чим буде відключено водопостачання.

Порошенко підписав закон щодо спрощення ввезення імпортних авто

Президент Петро Порошенко підписав закон про скасування перевірки відповідності транспортних засобів екологічним нормам при їх ввезенні в Україну.

Средний размер субсидий уменьшился почти на 60%

Средний размер назначенной субсидии для возмещения расходов на оплату ЖКУ на одно домохозяйство в апреле 2018 года уменьшился на 59% в сравнении с апрелем прошлого года — до 309,8 грн.

Ліга чемпіонів. Як змінилися ціни на оренду квартир в Києві

Скорий приїзд футбольних фанатів надихнув столичних власників житла. У період проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів оренда однокімнатних квартир подорожчала в 18 разів, двокімнатних — в 24 рази.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися