Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 травня 2018, 20:06

Найголовніше за тиждень: МВФ, авто на «евробляхах», Apple Pay і законопроект «Про валюту»

МВФ отмечает необходимость корректировки цены на газ для украинского населения согласно рыночным условиям. С соответствующим заявлением выступил в четверг во время брифинга в Вашингтоне директор пресс-офиса МВФ Джерри Райс.

Приват или Ощад

Каждый квартал «Минфин» просит читателей выбрать банк, которому они доверяют больше других. Второй раз подряд «приз читательских симпатий» достался ПриватБанку. На втором месте — Ощадбанк.

Водителям усложнили правила ввоза авто на «евробляхах»

Украинские таможенники начали требовать у водителей автомобилей с литовской регистрацией разрешение на трудоустройство в Литве и трудовой договор.

Рада отказалась голосовать за кредитные союзы

17 мая 2018 года Верховная Рада отказалась принимать за основу законопроект № 6405 «О кредитных союзах». «За» принятие документа в первом чтении проголосовали всего 198 депутатов при необходимом минимуме в 226.

Топ-5 порушень, які банки допускають при видачі споживчих кредитів

Українці знову стають до черги за кредитами. Позичають гроші практично на все — від покупки меблів до поїздки у відпустку. Банкіри щедро роздають позики, й попутно порушують безліч норм закону. Їх за це ніхто не карає.

Як включити Apple Pay — інструкція

ПриватБанк першим з українських банків впровадив Apple Pay. Тепер власники «яблука» можуть оплачувати покупки за допомогою улюблених гаджетів. «Мінфін» зробив інструкцію з підключення нового сервісу.

Місія МВФ розпочинає роботу в Україні

В рамках співпраці України з Міжнародним валютним фондом, з 16 по 22 травня 2018 року НКЦПФР відвідає місія технічної допомоги, в яку увійдуть експерти Департаменту монетарної політики та ринків капіталу МВФ Ейя Холтінен та Річард Стобо.

НБУ спростив умови купівлі іноземної валюти

Нацбанк продовжує лібералізувати умови купівлі іноземної валюти та сприяти розвитку економічної конкуренції на міжбанківському валютному ринку України.

ПриватБанк виграв суд щодо націоналізації

Верховний Суд 10 травня відмовився задовольнити касаційну скаргу компанії «Пром Гарант Плюс» до Приватбанку про повернення на рахунки 18,9 млн грн, які були списані під час націоналізації (bail-in).

Комітет ВР підтримав президентський законопроект «Про валюту»

Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради підтримав президентський законопроект для прийняття в першому читанні з зауваженнями і доповненнями.

З початку року валютні резерви НБУскоротилися на $381 млн

Чисті валютні резерви (після вирахування запозичених коштів, передусім, від МВФ) в квітні зросли на $318,7 млн (+5%) до $6,66 млрд.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
18 травня 2018, 21:09
#
В пятницу, 18 мая, в официальном Twitter покойного Сергея Мавроди появился новый твит об открытии «Мавро офиса», оказывающего услуги по обмену старых билетов МММ на токены Мавро (MVR).

Ну что же… Отдохнули и хватит. Запущен Мавро офис, в котором вы сможете обменять старые билеты МММ на новые MVR, Которые уже торгуются на биржах: https://yobit.net/ru/trade/MVR/BTC … Ожидаем рост! #БилетМММ #YoBit #mavro #ммм #биткоин #MMMGLOBAL Финансовый Апокалипсис Неизбежен! =

https://twitter.com/Sergey_Mavrody

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися