Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 квітня 2018, 8:16

Квітень. Нова порція акцій від забудовників

Забудовники користуються будь-яким приводом, щоб порадувати покупців. Після низки знижок, розіграшів і сюрпризів для дам, присвячених 8 березня, компанії вибухнули низкою великодніх акцій.

Застройщики пользуются любым поводом, чтобы порадовать покупателей.
Фото: dom.ria

Як завжди, найщедріші пропозиції забудовники приготували тим інвесторам, хто готовий внести 100% -ву оплату. В арсеналі компаній всі традиційні інструменти для «зваблення»: знижки на квадратні метри, безвідсоткова розстрочка, знижені початкові внески.

«Мінфін» вивчив найцікавіші весняні акції. При підготовці огляду бралися до уваги пропозиції від 29-ти компаній, які, за нашими даними, в 2017 році ввели в експлуатацію найбільшу кількість об'єктів.

Comfort Life Development

Акція до Великодня від компанії діє при покупці квартир в ЖК «На Прорізній». В її рамках розмір першого внеску становить 20%. Крім того, діє безвідсоткова розстрочка на 18 місяців. При 100% -ій оплаті квартири забудовник обіцяє знижку, але яку саме — не уточнює. Акція діє до 8 квітня.

Покупцям квартир в ЖК «Ірпінські липки» компанія дарує теплу підлогу.

УКРБУД

Всі інвестори, що готові відразу внести 100% плати за квартиру в ЖК «Злагода», отримають знижку 15%. Але є обмеження: акція поширюється тільки на 15 квартир в комплексі.

Компанія також пропонує покупцям знижку 30% на перший внесок (25% вартості квартири) при покупці житла в розстрочку в 10 житлових комплексах. В акції можуть взяти участь інвестори, які укладуть договори про участь у Фонді фінансування будівництва з 20марта по 16 квітня. 

Читайте також: Гід по рейтингу київської нерухомості

Акція діє тільки для окремих квартир. Знижки за іншими спеціальними пропозиціями не сумуються.

Ще одна квітнева пропозиція від УКРБУД — спеціальні ціни на паркомісця в ряді житлових комплексів. Нестандартний прайс діє за умови 100% оплати або покупки на умовах розстрочки. Акція діє з 1 марта по 30 квітня включно.

Інтергал-Буд

До кінця квітня покупцям квартир в будинку №5 ЖК «Озерний гай Гатне» обіцяють знижку до 10%, а в ЖК «Малахіт» — дисконт до 190 000 грн. А ось в ЖК «Володимирський» знижка до 10% поширюється лише на 2 квартири. Детальну консультацію про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

Читайте також: Парад довгобудів

Банк Аркада

З 21 березня 2018 при інвестуванні трикімнатних квартир (№№45, 55, 65, 75, 85) в житловому будинку №2 ЖК на вул. Ревуцького (перетин з вул. Вишняківська) в Дарницькому районі Києва, загальна сума кожного платежу зменшується на 19,55%. А при інвестуванні деяких двокімнатних квартир в цьому ж будинку — на 22,66%. Спеціальні умови поширюються тільки на платежі, які здійснюються за рахунок власних коштів інвестора.

Знижка діє тільки на ті договори, які укладаються в період дії програми лояльності з ТОВ «Домобудівельна компанія «ФУНДАМЕНТ», яка діє з 21 березня по 30 квітня (включно).

ДБК Житлобуд

Інвесторам, яким до душі квартири в житловому будинку №2 ЖК thelakes в провулку Ясинуватському, 11 в Голосіївському районі Києва, компанія пропонує знижки від 4% до 10%. Спецпропозиція діє тільки за умови 100% оплати квадратних метрів.

Акція триває до 30 квітня і може бути припинена достроково.

Дані взяті з сайтів забудовників. Детальні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

Коментарі - 8

+
+21
semenvekselberg
semenvekselberg
5 квітня 2018, 9:39
#
Позволю себе совет как купить дешево для тех, кто не спешит с покупкой.
Выбираются 5-7 понравившиеся объекты недвижимости и одновременно всем владельцам делается предложение: «Покупаю сразу, плачу 100%, но с дисконтом в 50-40-30%" (в зависимости от срочности покупки). Некоторые, конечно могут и послать, но кто-нибудь да клюнет. И если не сегодня, так завтра. Не забывайте, самый лучший способ получить хорошую цену — не хотеть покупать.
+
+121
К. Николай
К. Николай
5 квітня 2018, 10:00
#
Ставлю 100$, что гарантированно пошлют где угодно с таким вот предложением, принимайте)
+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
5 квітня 2018, 15:21
#
В Европе функционировало раньше и функционирует до сих пор. Проверено лично.
А то, то что что у нас продавцы за каждую копейку удавятся, так это больше от бедности, чем от ума и факт известный. Многие из-за этого сейчас сидят с недвижимостью, а не с деньгами, и кусая локти вспоминают времена когда были миллионерами…
+
+87
ballistic
ballistic
5 квітня 2018, 10:04
#
Прагнення купити товар за півціни часто приводить до того, що скупому покупцю підсунуть дефективний чи проблемний товар. В підсумку такий покупець швидко забуде радість від економії, а натомість отримає постійне невдоволення від користування проблемним товаром і додаткові витрати на усунення недоліків.

Не даром же у народі кажуть, що скупий платить двічі.
+
+15
mega5
mega5
5 квітня 2018, 23:07
#
В УКО такой дисконт около 40 тысяч «инвесторов» получили. Присоединяйтесь к ним. Скажу по секрету, там можно отовариться даже 2-3 комнатной квартирой по цене гаража в Чернигове.
А у нормальных застройщиков ходовые квартиры и без скидок и дисконтов на этапе строительства разметают.
+
+12
AleksandrBank
AleksandrBank
5 квітня 2018, 9:39
#
300 млн.грн. и ТАСКОМБАНК — проблема украинского масштаба или потеря бизнеса Тигипко
https://minfin.com.ua/blogs/aleksandrbank/115430/
+
+57
Олег Шишов
Олег Шишов
5 квітня 2018, 9:44
#
Как правило, подобные скидочные акции на 2-5 квартир вызваны объктивными проблемами с акционными квартирами. Это может быть либо 1й этаж, где влажность оказалась выше ожидаемой, или сильно заметен шум от работающих установок/лифта… Так что перед покупкой 1й из пары акционных квартир в новом доме следует трижды подумать, не обойдётся ли она в итоге дороже.
+
+12
vladymyrkiev
vladymyrkiev
5 квітня 2018, 10:58
#
Часто это могут быть большие площади и/или нерациональная планировка.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися