Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 березня 2018, 20:05

Найголовніше за середу: Подорожчання депозитів, нові монети і виплата ветеранам війни

Акції від забудовників. Чим потішать покупців житла в новобудовах

З приходом весни забудовники почали активніше пропонувати квадратні метри покупцям. У хід йде все — від знижок на квартири до поліпшення умов покупки — зниження розміру початкового внеску, введення розстрочки і т. ін. Дехто з компаній навіть готовий обдаровувати клієнтів машиноместамі.

Юристи роз'яснили, як подружжю розділити майно при розлученні

Що підлягає розподілу, а яке майно при розлученні не ділитися, як при розлученні подружжя розділити борги і бізнес. На ці та інші питання оприлюднив відповіді «Юридичний портал України».

Перші ластівки: депозити почали дорожчати

Майже рік банки знижували ставки за вкладами фізосіб. Їх не зупиняло ні підвищення облікової ставки НБУ, ні той факт, що прибутковість за депозитами не захищала заощадження від інфляції. Але з приходом весни тренд змінився: банки знову готові платити більше.

Нацбанк презентував нові обігові монети. Відео, фото

Національний банк України відповідно до політики оптимізації готівкового обігу України презентував нові обігові монети номінальною вартістю 1, 2, 5 та 10 гривень.

Стало відомо, скільки отримають ветерани війни до 5 травня

Кабмін 14 березня прийняв постанову щодо виплат у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

Кабмін ввів монетизацію пільг на проїзд

Кабінет міністрів ввів монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах.

МОЗ скасувало талони на прийом до лікаря

В Україні з 13 березня набув чинності наказ МОЗ №157 від 26.01.2018, який скасовує низку форм первинної облікової документації, зокрема талони на прийом до лікаря і медичні карти студентів і дітей для вступу в дитсадки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися