Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 грудня 2017, 16:26

В Україні ринок б/у автомобілів ставить рекорди

За 11 місяців 2017 року (січень-листопад) в порівнянні з аналогічним періодом минулого року продажі легкових автомобілів, що були в експлуатації зросли в 3,8 рази — до 50,3 тис. одиниць.

За 11 місяців 2017 року (січень-листопад) в порівнянні з аналогічним періодом минулого року продажі легкових автомобілів, що були в експлуатації зросли в 3,8 рази — до 50,3 тис.
В Україні ринок б/у автомобілів ставить рекорди/Фото: autonews.autoua.net

Як повідомляє Укравтопром, при цьому, в листопаді 2017 року на первинному ринку легкових автомобілів, автомобілі, що були у експлуатації, охопили 45% загального обсягу продажів — із загальної кількості 13,9 тис. зареєстрованих легкових автомобілів 6225 авто прийшлося на старі.

У порівнянні з результатом листопада минулого року кількість первинних реєстрацій автомобілів з пробігом зросла на 83%.

Найбільшу кількість українських номерів в листопаді отримали одразу дві марки — Volkswagen і Renault, які показали однаковий результат 1058 вживаних авто.

Старі Volkswagen, продемонструвавши 56%-ве зростання до аналогічного показника минулого року, охопили 64% загальної кількості зареєстрованих в листопаді автомобілів цієї марки.

Зростання первинних реєстрацій Renault склав 58% до листопада 2016 року і забезпечив частку 59% загального обсягу продажів марки.

На третьому рядку рейтингу закріпилася Skoda (742 авто), майже вдвічі перевищивши результат торішнього листопада. Частка зареєстрованих старих автомобілів цієї чеської марки в листопаді склала 55%.

Opel стабільно утримує четверту позицію з результатом 474 вживаних авто (+37% до листопада 2016 року), що становить 97% первинних реєстрацій марки за листопад.

У п'ятірку лідерів листопада увійшов Ford, перевищивши торішній результат в 2,5 рази і зайнявши половину загального обсягу первинних реєстрацій бренду.

Коментарі - 6

+
+5
semenvekselberg
semenvekselberg
7 грудня 2017, 17:16
#
Благодаря евроинтеграции и снятию таможенных барьеров украина превратилась в некую свалку автомобильного неликвида европы, за которую мы ещё сами и доплачиваем. Хотя за безвиз и кредиты мы готовы и не на такое…
+
+21
ballistic
ballistic
8 грудня 2017, 1:34
#
Volkswagen, Renault, Skoda, Opel чи Ford з двигуном EURO 5 не старше 8 років — це неліквід?!
В порівняні з Ланосами, які завдяки євроінтеграції йдуть у минуле, Україна зробила крок уперед і українці пересідають на більш якісніші авто.

Сємьон, Ви знову переплутали країну — йдіть розказуйте москалям як це круто їздити на досягненнях вітчизняно-совєцького автопрому.

+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
8 грудня 2017, 9:53
#
«В порівняні з Ланосами, які завдяки євроінтеграції йдуть у минуле» — главное, чтобы мне было дешевле. На интересы страны и её экономики в целом мне наплевать…
Жить за счёт чего собираетесь, на кредитные поступления или торгуя криптовалютами и фьючерсами???
+
+15
Peter Sauber
Peter Sauber
8 грудня 2017, 10:50
#
Что вы увиливаете, причем тут криптовалюты?? Вам прямо поставили вопрос — что лучше, «Volkswagen, Renault, Skoda, Opel чи Ford з двигуном EURO 5 не старше 8 років», или угроханый 5-летний (а по сути это автомобиль 20-летней давности разработки) Ланос?
+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
8 грудня 2017, 11:34
#
Кто увиливает? Я от вас?
Мы просто разговариваем на разных языках… На экономическом портале я говорю об экономике. А вы о чём? О несбыточной мечте ездить на восьмилетнем рено или шкоде?
+
+14
ballistic
ballistic
8 грудня 2017, 11:35
#
Сємьон, тобто обговорення своєї заяви про «неліквід» Ви уникаєте.

Але тепер хочете відбрехатися заявою, що виробництво Ланосів було в інтересах країни та добре впливало на економіку? І як завжди без конкретики.

Хоч трохи думайте, перед тим як вигадувати чергову гидоту про Європу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися