Мінфін - Курси валют України

Встановити
booksdr
Bogdan Vaskovsky
Зареєстрований:
20 жовтня 2017

Останній раз був на сайті:
10 травня 2018 о 16:03
Підписчики (4):
69148955
Andru Positive
Кривой Рог/Донецк
ballistic
ballistic
3 года
manny34
manny34
Киев
olexch
Александр Чернов
41 год
на пенсії
17 листопада 2017, 21:26

№1 Чим керуватися в першу чергу при виборі житла у Києві.

Насьгодні обрати надійного забудовника замало, якщо обираєте житло для себе, і плануєте прожити у ньому тривалий термін.

Є ще декілька факторів, які необхідно враховувати.

Подивитись актуальні дані щодо радійційного фону можна на цьому ресурсі: http://opyt.com.ua/monitoring_kiev.php

Там є дані з трьох районів і вони, на мою думку, найбільш точно показують реальний р.фон.

Також хочу відмітити, що у Києві є особливі місцини, які знаходяться на тектонічних розломах, так звані біо- та геопатогенні зони.

Під ними тектонічні розломи зі своєрідним впливом на людину. І хоча детального аналізу — в якому районі Києва більше геопатогенних зон, а де менше — немає, все ж закономірність простежується.

У будинках, які стоять на таких розломах, більше людей хворіють на онкологію, серцево-судинні захворювання.

Геофізики мають цілком раціональне пояснення — радіоактивність.

У підвалах, які близькі до розломних зон, може накопичуватися радон, він важчий за повітря і не вивітрюється. Тобто на перших поверхах і в підвалах це може бути небезпечно для людей.

Станції мобільного зв'язку, лінії електропередач (ЛЕП), побутова техніка. Надмірне електромагнітне випромінювання негативно впливає на організм — особливо на кров, лімфу і на нервові імпульси, найбільш чутлива до магнітного поля центральна нервова система.
Вчені зіткнулися з цікавим збігом, вимірюючи магнітне поле землі, старий Київ утворює овал з позитивним фоном.

Храми — це місця позитивних аномалій. Негативний магнітний фон — мають три київських кладовища. Якщо кладовища — імовірно — розташовані в місцях розломів і це можна пояснити наукою, то церкви в позитивному магнітному полі — загадка для вчених. Люди здавна відчували, де краще селитися і будувати культові споруди.

Ще одним із важливих напрямків обрання місця для проживання є ознайомлення з картою можливих підтоплень районів Києва,

В першу чергу — це низини: підземні переходи на станціях метро «Дружби народів», «Вирлиця», «Харківська», «Позняки», «Героїв Дніпра», «Дорогожичі», «Лівобережна», «Республіканський стадіон». Також названі вулиця 40-річчя Жовтня біля універмагу «Московський», вулиця Олени Теліги, Вокзальна площа, вулиця Комарова.
В результаті весняних повенів в Києві можливі затоплення прируслових територій зон відпочинку на Дніпрі. Також можливий перелив води через лівобережну дамбу Бортничі-Вишенькі, затоплення її нижніх частин. Не виключається затоплення лівобережної заплави в руслі Дніпра — Осокорки, Вишенькі, Гнідин, затоплення низинних ділянок доріг в лівобережній заплаві.

При виборі місця життя, ви можете звернутися до допомоги карти геопатогенних зон Києва.Але пам'ятайте що ця карта дає тільки загальну характеристику тієї чи іншої місцевості.

Також є така стаття: Рейтинг удачных (и не очень) мест Киева

Переглядів: 1580, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 2

+
+46
floura
floura
17 листопада 2017, 22:44
#
А ще можна подивитися на особливості грунтів — в кадастрі (там потрібно нажати позначку у вікні «Грунты») http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta. Можна звернутися в яку-небудь геологічну компанию, можна спробувати поговорити з землевпорядною організацією, якщо треба дізнатися про геологію більше або якщо є сумніви.
+
+3
manny34
manny34
20 лютого 2018, 20:19
#
Ще хочу додати до того, чим керуватися: аналізуйте всю доступну інформацію про забудовника та об’єкт, ситуацію щодо інших його об’єктів. Не варто спокушатися на занадто низькі ціни. Перевіряйте документи. Зокрема, це дозвіл на будівництво, документи на земельну ділянку, ліценцію забудовника, вимагайте оригінали. Радьтеся з юристами, і тільки після цього приймайте остаточне рішення.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися