Мінфін - Курси валют України

Встановити
AndreyM
Зареєстрований:
29 листопада 2012

Останній раз був на сайті:
19 лютого 2024 о 09:36
Підписчики (211):
044blog
044blog
36 лет, Киев
20388156
Kyleta 12
Полтава
viktory2001
viktory2001
18 лет
987
987
notslave
notslave
Харьков
bonv
bonv
Калуш
jurius
jurius
24 года
Zukker
Zukker
Kharkivcity
Kharkivcity
dix7888
dix7888
pysarev
Олексій Писарев
Tolk96
Tolk96
всі підписчики
Andrey M — Умом кацапов не понять, Аршином общим не измерить. Лавров сказал: «Дебилы, бляТь». И в это надо, только верить.
15 листопада 2021, 11:06

Як боротися з навязливим спамом в продажах, або «купіть слона»

Часто в відгуках про банки читаю справедливе обурення що банки навязують свої продукти — від кредитів до депозитів.

Сам, по причині професійної необхідності, змушений подавати тестові заявки в банки та фінансові компанії для отримання кредитів (кредити не оформляю, просто проводжу аналіз умов та пропозицій). Після цього, думаючи що ось він «гарячий клієнт», мене начинають донімати дзвінками типу «а чому ви передумали?», «а давайте ми вам запропонуємо альтернативний продукт?», тощо. Ніякі пояснення що рішення відмовитися від кредиту остаточне і перегляду не підлягає — не діють. Вимоги видалити мій контакт з бази теж не діють.

Шукав різні шляхи коммунікацій, навіть ТОП менеджерам дзвонив з проханням перестати мене турбувати, інакше дам їх особисті контакти на прозвон як контактну особу, чи розішлю веб мастерам та аффілейтам сформувавши заявку на кредит, наприклад на Мінфіні. Навіть це не завжди допомагає, якщо допомагає — то через місяць-два дзвінки відновлюються.

Так ось, винайшов спосіб, який дозволяє мінімум на місяців 3 а то й взагалі позбутися дзвінків від такого продавця послуг:

На будь які їх пропозиції я пропоную менеджеру «купити слона». Спочатку пауза на пару секунд і на будь-яку відповідь типу «навіщо мені слон», «ви що приколюєтесь» чи навіть «добре, я згоден» і тд. я відповідаю їх фразою в наступному ключі «всі говорять «добре, я згоден», а ви купіть слона» Після третьої чи четвертої пропозиції купити слона кидають слухавку і більше не телефонують.

Мабуть вони думають що потрапили на когось не сповна розуму і в коментарях в базах по телемаркетингу відображають що клієнт неадектваний:) Нехай краще так думають, ніж будуть мене задовбувати своїми пропозиціями в самий недоречний для мене час.

Раджу для коммунцікацію з спамами в будь-яких продажах, щоб вам не пропонували — без різниці.

У мене кума має невеличкий МАФ біля Лукянівки, де торгує текстилем. Казала що продавці з сумками не потрібного товару вже дістали — ходять одні і ті ж, при цьому що вона за 10 років нічого в них не купила. Як тільки на їх пропозиції вона почала «торгувати» слоном — вони її стороною обходять:)

Дуууже допомагає, ще ніхто слона не купив:)

Переглядів: 1402, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 13

+
0
kingcity
kingcity
15 листопада 2021, 11:14
#
Цікавий спосіб, у всякому разі оригінальний :))

Але так дійсно можуть колись в «дурку» запакувати :))

Взагалі, для здійснення маркетингової діяльності (оформлення заявок на кредити) краще просто окремий номер телефону завести і користуватись ним по мірі необхідності. А на вхідні дзвінки просто не відповідати — виключити звук та й усе.
+
0
Andrey M
Andrey M
15 листопада 2021, 11:19
#
Так і роблю. Але він у мене практично завжди ввімкнений і дзвінки реально дістають. Раніше в день було по 10−20, зараз 2−3 обмежуюсь, в тому числі завдяки даному способу комунікації.:)
+
+15
kingcity
kingcity
15 листопада 2021, 12:37
#
Згадав деякий свій досвід. Коли мені набридали різними дзвінками з пропозиціями від провайдерів інтернету та телебачення, продавців товарів чи послуг, то починав жалібним голосом розказувати, що я вже кілька років без роботи, живу на мамину пенсію, мобільний поповнюю раз у рік на кілька гривень для збереження номера, а майно от-от арештують за борги по комуналці :). Спрацьовувало, зараз різні промоутери майже не дзвонять, хіба час від часу робот якогось банку чи фірми може подзвонити.
+
0
Andrey M
Andrey M
15 листопада 2021, 12:56
#
Метод теж дієвий, але це потрібно щось думати вигадувати, пояснювати.
А тут тупо включаєш «обратку» і повторюючи його слова мочиш його вимогою «купити слона»:)

Навіть з коллекторами можна так працювати — «добре, я погашу, але ти спочатку купи слона», потім «всі говорять спочатку погасіть, а ти купи слона"і тд:)
+
+15
zaNOza :)
zaNOza :)
15 листопада 2021, 21:39
#
А просто класти слухавку чи вносити в бан нє?
+
+15
kingcity
kingcity
15 листопада 2021, 22:36
#
Так нецікаво… :)
+
0
Andrey M
Andrey M
16 листопада 2021, 9:50
#
По-перше, дійсно так не цікаво:)
По-друге, телефонують зазвичай з різних мобільних номерів. І якщо ти скидуєш чи блокування- телефонують з інших номерів. Ну і таким чином, не підіймаючи слухавку, можна пропустити якийсь важливий дзвінок.
+
+15
Index
Index
16 листопада 2021, 9:05
#
Доброго дня, Андрій. Вибачте, але, не зовсім зрозумів. Якого саме слона Ви пропонуєте? Вік, вага, колір, стать? Місцезнаходження, умови доставки, терміни? Це офриканський чи індийський? Можливий розрахунок в кредит, якщо так, то на який відсоток і термін? Дякую)
+
0
Andrey M
Andrey M
16 листопада 2021, 9:52
#
Всі говорять «Доброго дня, Андрій. Вибачте, але, не зовсім зрозумів. Якого саме слона Ви пропонуєте? Вік, вага, колір, стать? Місцезнаходження, умови доставки, терміни? Це офриканський чи індийський? Можливий розрахунок в кредит, якщо так, то на який відсоток і термін? Дякую)», а ви купіть слона:)
+
0
ballistic
ballistic
16 листопада 2021, 9:08
#
Для подібних контактів у мене є окремий номер телефону, на якому беззвучний режим, тому вхідні дзвінки мене не турбують. Якщо мені важливо, то я сам передзвонюю.
Як результат, інтерес «спамерів» до мене швидко згасає.
Також активно користуюсь «чорним списком», додаючи туди номери спамерів.
+
+30
brigadirius
brigadirius
16 листопада 2021, 13:28
#
Ще трішки диджіталізації і буде:
— Ви позвонили на гарячу лінію фінансової організаціїї ХХХ, якщо у вас є нерухоме майно натисніть, кнопку «1»
-«1»
-Дякую, що скористалися нашою послугою, ваше майно успішно переписане на нашу юридичну особу.
+
+15
zaNOza :)
zaNOza :)
16 листопада 2021, 19:12
#
Ахахапх 😂
+
0
Andrey M
Andrey M
17 листопада 2021, 9:45
#
Піде, гарний варіант:)
тут головне на початку розмови на сказате «ало»:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися