Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2020, 19:38

Головне за четвер: як заробити на валютних ф'ючерсах, чи впаде гривня через локдаун і 10 прогнозів на 2021 рік

Як отримати вигідний курс долара та заробити на цьому
Чим більш непередбачувано починає рухатися курс гривня/долар на міжбанку, тим більшим попитом в Україні користуються нові інструменти, що дозволяють підстрахуватися у разі зміни валютних котирувань. Або, як кажуть банківські скарбники — захеджувати ризики.

Розмитнення євроблях. Зеленський відповів на петицію
Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на петицію майже 27 тис. громадян, звернувся з проханням посприяти роботі народних депутатів і представників Кабміну в складі робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо доступного розмитнення «евроблях». 

Кабмін визначив 103 основних інвестпроєкти до 2023 року
На засіданні 18 листопада Кабінет Міністрів України визначив 103 пріоритетних інвестиційних проєкти до 2023 року. Про це повідомляється на Урядовому порталі.

У НБУ не очікують обвалу гривні в разі повторного локдауна
Національний банк виключає повторення березневого сценарію послаблення гривні на валютному ринку в разі введення урядом повторного локдауна. Про це повідомив директор департаменту відкритих ринків Нацбанку Олексій Лупін.

На фоні пандемії ОАЕ можуть вийти з ОПЕК+ та обвалити ринок нафти
ОАЕ загострили напруженість з нафтовими союзниками — Саудівською Аравією та Росією, а офіційні особи країни в приватному порядку озвучили можливість виходу з альянсу ОПЕК+. Про це повідомляє Bloomberg.

10 прогнозів на 2021 рік від The Economist
Пандемія змінила світову економіку та світосприйняття людей. У новому році з'являться нові ризики та виклики. «Мінфін» розповідає про основні тренди, які чекають на людство.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися