Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 листопада 2020, 19:36

Головне за понеділок: курсова лихоманка, небезпека ведення бізнесу в Китаї і карантин вихідного дня

Політика, економіка та багато страхів: що буде з курсом долара та євро цього тижня
Перший тиждень місяця приніс багато сюрпризів. Вибори у США, валютні ралі за парою євро/долар, коливання цін на золото і срібло, посилення карантинних заходів у багатьох країнах ЄС, теракти у Відні, скандальне рішення Конституційного суду, загроза зупинки співпраці з МВФ і баталії навколо бюджету 2021 року — ось далеко не повний перелік подій, які призвели до курсової лихоманки на українському міжбанку.

Глава Нацбанку поїхав на переговори з МВФ та іншими кредиторами
Голова Нацбанку України Кирило Шевченко поїхав до США на переговори з Міжнародним валютним фондом та іншими кредиторами.

Скасування IPO Ant Group: чому зірвалася найбільша угода в світі
Найяскравіша зірка корпоративного Китаю — Ant Group — була всього в декількох кроках від рекордної угоди на $34 млрд на фондовому ринку. Але за два дні до передбачуваного IPO китайська влада зірвала угоду.

Як поміняти «старі» долари на нові
«Старі» доларові купюри, яким понад 20-30 років, можна обміняти. Але чи просто це зробити в реальному житті і як пройти цю процедуру з найменшими втратами? Про це запитав «Мінфін» наш читач.

В Україні запровадять карантин вихідного дня. Що пропонують закрити
В Україні запровадять карантин вихідного дня, працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися