Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2020, 20:25

Головне за понеділок: 5 відповідей для Зеленського, приплив грошей до банків і кращі міста для життя

Що відповіли українці на 5 запитань Зеленського. Дані екзитполу
Соціологічна група Рейтинг оприлюднила підсумки екзитполу за результатами опитування, яке проводилося в Україні в день місцевих виборів, 25 жовтня, з ініціативи президента Володимира Зеленського.

Ліквідність банківської системи перевищила рівень 170 мільярдів
Станом на 26 жовтня 2020 року залишок коштів на коррахунках банків становив майже 56 млрд грн (порівняно з попереднім днем — «мінус» 860 млн). Станом на 20 жовтня — 61,7 млрд грн, свідчать дані НБУ.

У вересні обсяги вкладів фізосіб у банках — учасниках Фонду зросли на 12,9 мільярда
Станом на 1 жовтня 2020 року загальна сума вкладів фізичних осіб (у т. ч. фізичних осіб-підприємців) у банках – учасниках Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) становила 567,4 млрд грн. Це на 12,9 млрд грн більше, ніж на 1 вересня п. р. – 554,5 млрд грн. Про це повідомила пресслужба Фонду.

75% банків змінили свої стратегії через сovid-19 — дослідження Marqeta
Covid-19 змусив понад 75% банків змінити свої майбутні стратегії, приділяючи дедалі більше уваги цифровізації. Про це йдеться в дослідженні компанії Marqeta, що займається випуском карт і платіжними технологіями.

Топ-10 компаній, в які інвестують Рокфеллери
Останні 138 років династію мільярдера Джона Рокфеллера обслуговує інвесткомпанія Rockefeller Capital Management. У другому кварталі цього року її портфель подорожчав майже на $2 млрд.

Кращі міста для життя в 2020 році за версією Resonance Consultancy 
Лондон посідає перше місце шостий рік поспіль, хоча Brexit і негативно вплинув на якість життя у місті. Про це – в рейтингу Resonance Consultancy.

Суд зобов'язав КМДА завершити будівництво ЖК «Деміївський квартал»
Суд зобов'язав КМДА завершити будівництво житлового комплексу «Деміївський квартал», оскільки забудовник не здатен продовжувати будівництво.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися