Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 серпня 2020, 10:45

Найстаріша мережа універмагів у США оголосила про своє банкрутство

Американська мережа універмагів класу люкс Lord & Taylor, піонер в галузі з майже 200-річною історією, подала заявку на захист від банкрутства разом зі своїм власником Le Tote. Про це повідомляє Wall Street Journal.

Що відомо

Це є ще одним свідченням руйнівного впливу пандемії covid-19 на відомих рітейлерів США.

Це відбулося менш ніж через рік після того, як Le Tote погодився купити Lord & Taylor у материнської компанії Hudson's Bay на П’ятому Авеню

У березні Lord & Taylor тимчасово закрив свої 38 фізичних магазинів, але продовжував працювати через онлайн-канали на тлі пандемії коронавірусу.

Читайте також: Найстаріший виробник зброї в США оголосив про банкрутство

Компанія вважається найстарішою мережею універмагів в Сполучених Штатах і першою, хто встановив ліфт і призначив жінку-генерального директора – Дороті Шейвер, яка зіграла ключову роль у перетворенні її в культове місце для американських дизайнерів в 40-х і 50-х роках. минулого століття.

Мережа почала свою історію в 1826 році, коли Семюель Лорд і Джордж Вашингтон Тейлор відкрили магазин на Нижньому Іст-Сайді в Нью-Йорку.

Читайте також: Наслідки коронавіруса: Легендарний цирк «Дю Солей» заявив про банкрутство

Витрати американців на одяг знижуються, і тисячі роздрібних продавців змушені закриватись, деякі назавжди.

Хто збанкрутував

З березня ряд великих рітейлерів були змушені збанкрутувати, в тому числі Brooks Brothers Group, JC Penney, Neiman Marcus Group і J.Crew Group.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі - 5

+
0
Італій .
Італій .
4 серпня 2020, 10:57
#
Это является еще одним свидетельством разрушительного воздействия карантина направленного против пандемии covid-19 на известных ритейлеров США.

Исправьте пожалуйса текст.

Ритейлеры наоборот не успевали пополнять запасы некоторых товаров, вот то было как раз воздействие пандемии.
+
+29
vipost
vipost
4 серпня 2020, 15:05
#
Ви натякаєте, що The Wall Street Journal та Lord & Taylor збрехали і насправді причина банкротства не наслідок коронавірусу (карантину, падіння попиту)?
+
+15
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
4 серпня 2020, 11:04
#
І ще, податися на захист від банкрутства і оголосити про банкрутство то різні речі. Ну і 38 фізичних точок... то в мого сусіда на Польському ринку в Тернополі також десь така кількість фізичних точок. Це ні про що.
+
0
SergS7
SergS7
4 серпня 2020, 21:56
#
І триповерхова хата у Великих Гаях? Чи в Березовиці?
+
+38
bonv
bonv
4 серпня 2020, 12:34
#
Нічого дивного. Світова криза ще не одного доведе до банкрутства..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися