Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2020, 19:00

Головне за тиждень: Скільки банки дають заробити на золоті та чи злетить курс восени

Приручити дракона: як заробити на фондовому ринку Китаю
Останніми тижнями акції багатьох китайських компаній оновили рекордні максимуми. Зростання фондового ринку спровокувала передовиця державного видання China Securities Journal від 6 липня, фактично закликала інвесторів купувати акції.

Яким буде курс долара в 2021. Прогноз МЕРТ

Курс обміну протягом 2021 року складе в середньому 29,1 грн/$, на кінець року — 28,8 грн/$. Про це йдеться в проєкті Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021 — 2023 роки".

Осінь 2020: чи злетить курс долара (відео)

У новому випуску «Прямо по курсу» обговорюємо такі питання: Яким буде курс долара і євро до кінця літа. Чинники впливу на курс. Чи може гривня повернутися в «старий» діапазон, і що ще допоможе стабілізувати курс? Прогноз курсу на осінь 2020.

Українці скуповують золото. Скільки дадуть заробити наші банки

Котирування золота б'ють історичні рекорди, впритул наближаючись до планки в $ 2000 за тройську унцію. І це далеко не межа: багато міжнародних аналітики впевнені, що в найближчі два роки благородний метал може подорожчати як мінімум ще в 1,5 раза.

Mastercard з банками запускає послугу зняття готівки на касах

Компанія Mastercard в партнерстві з банками Приватбанк, Ощадбанк і Райффайзен Банк Аваль масштабує послугу «готівку в касі». З 1 серпня 2020 року послуга стане доступною на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора», VARUS, а також на АЗК WOG і ОККО.

Курс біткоіна піднявся вище $ 10 000. Ethereum — дорожче $ 300

Курс біткоіна вперше з початку червня піднявся вище $ 10 000.

Чому Україна так легко позичає гроші, і коли це припиниться

Минулого тижня Україна успішно розмістила євробонди на $ 2 млрд під 7,25% річних. Порівняно з попередньою спробою, Міністерство фінансів на $ 250 млн збільшило суму і знизило процентну ставку на 0,05% річних.

Як у світі рятують малий бізнес від коронакризи

Карантинні обмеження скували економічну активність і попит на товари і послуги. Для багатьох малих і середніх підприємств настали важкі часи. Але держави не залишають «малюків» наодинці зі своїми проблемами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися