Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 липня 2020, 9:56

Mastercard з банками запускає послугу зняття готівки на касах

Компанія Mastercard у партнерстві з банками Приватбанк, Ощадбанк і Райффайзен Банк Аваль масштабує послугу «готівка на касі». Із 1 серпня 2020 року послуга стане доступною на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора», VARUS, а також на АЗК WOG і ОККО.  Про це йдеться в повідомленні компанії.

Що дає послуга

Послуга «Готівка на касі» дозволяє держателям карток при оплаті покупок карткою Mastercard будь-якого українського банку отримати зручний і швидкий доступ до готівки просто на касі торгової точки — без необхідності шукати і використовувати банкомат.

Як отримати готівку

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою на будь-яку суму і повідомити касиру про бажання зняти готівку.

Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки.

Після підтвердження операції касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

Читайте також: Власники карток Приватбанку тепер можуть знімати готівку в касах магазинів

«Послуга «Готівка на касі» усуває необхідність знімати готівку «про запас», адже тепер це можна зробити в будь-який момент під час покупки там, де зручно. Таким чином послуга відкриває нові можливості для держателів карток і привносить функції, доступні у банківських відділеннях, просто на каси торгових підприємств. Ми вдячні партнерам за підтримку в розвитку сервісу і продовжуємо роботу над тим, щоб послуга зняття готівки на касах в торгово-сервісній мережі стала доступна максимальному числу українців», — зазначив директор з розвитку комерції Mastercard в Україні Валерій Новіков.

Послуга незабаром буде доступна на понад 90 тис. POS-терміналів Приватбанку, Ощадбанку та Райффайзен Банку Аваль у торгових мережах.

Читайте також: З 1 серпня українці зможуть знімати готівку в магазинах, що застосовують РРО

Раніше повідомлялося

  • З 1 серпня 2020 року власникам платіжних карток стане простіше отримувати готівку з кас підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, що застосовують РРО. Нацбанк удосконалив порядок здійснення та обліку цих операцій.

Коментарі - 4

+
+34
sadbuttrue
sadbuttrue
30 липня 2020, 10:01
#
Круто! Молодці
+
+67
Leonardo2007
Leonardo2007
30 липня 2020, 10:21
#
Цікаво яка буде комісія
+
0
SergS7
SergS7
30 липня 2020, 11:20
#
Рідко користуюсь готівкою, а якщо і потрібно - можу зняти в будь-якому банкоматі без комісії. Кому потрібна ця послуга?
+
+15
kingcity
kingcity
30 липня 2020, 15:34
#
І на фіга воно треба ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися