Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2020, 16:00

Альфа-Банк Україна запустив нову лінійку пакетів послуг

25 травня Альфа-Банк Україна презентував нову лінійку пакетів послуг – White, Black і Graphite

Картки нового дизайну. У кожному пакеті доступні дві безплатні картки від платіжних систем – Visa і Mastercard у гривнях, доларах або євро. Клас карток стартує від Mastercard World Debit або Visa Rewards до преміальних – World Elite та Infinite. У дизайні – акцент на колір і мінімалізм.

Підвищений ліміт на зняття готівки та безплатне поповнення рахунку. У будь-якому банкоматі світу можна безоплатно зняти до 150 тис. грн на місяць. У кожного пакета – свій ліміт, підвищений до комфортної межі.

Поповнення рахунку безплатно. Це можна зробити будь-яким зручним для вас способом – через банкомати cash-in Альфа-Банку, за допомогою переказу з картки на картку або з використанням номера IBAN, а також через платіжні термінали мереж EasyPay та City24.

Додатковий дохід. Завдяки такій опції, як «Дохідний сейф», гроші на картці не просто лежать, а приносять прибуток. Відсоткова ставка на залишок коштів сягає 9 % річних залежно від пакета.

Усі «плюшки» від Mastercard і Visa. В рамках одного пакету можна оформити картку від кожної з платіжних систем, а отже, і привілеї – акції, бонуси, сервіси Mastercard і Visa – у вас у кишені. Пакети Black і Graphite відкривають доступ до аеропортових сервісів: безоплатне відвідування бізнес-залів від Lounge Key (за картками Visa) і Mastercard у всьому світі, прискорене проходження прикордонного і паспортного контролю в аеропортах «Бориспіль» і «Київ», пакування багажу та інші travel-опції. Сподіваємося, що незабаром ці опції стануть доступні всім.

Кешбек на щоденні покупки. Усі картки беруть участь у найкращій на ринку програмі винагород Cash'U CLUB. А отже, ви отримуєте до 7 категорій покупок з підвищеним кешбеком до 20 % і кешбек 0,5 % на всі безконтактні оплати гаджетом.

Можливість користуватися пакетом абсолютно безплатно, виконавши лише одну з умов протягом місяця: загальна сума залишків на рахунку від 50 тис. грн, сума безготівкових покупок або кількість операцій, здійснених будь-якою карткою в пакеті послуг. Наприклад, White – повністю безплатний, якщо зробити всього лише 10 трансакцій на місяць. Також власникам кожного з пакетів послуг доступна цілодобова підтримка консьєрж-сервісу «Альфа-Консьєрж Україна».

Пакети послуг від Альфа-Банку – це новий формат рішень, з якими клієнт завжди отримує більше.

Обирайте свій колір і стиль! Деталі за посиланням

Коментарі - 37

+
0
ballistic
ballistic
25 травня 2020, 16:19
#
Скільки вже цих «лінійок» від Альфи? Десятки різних карток з заплутаними тарифами, де купа зірочок та застережень.
«Кручю, вєрчю, запутать хачю...»
+
+15
skylake3
skylake3
25 травня 2020, 16:47
#
Альфа банк этим слишком грешит. Лучше б брали пример с Монобанка.
+
+35
investor13
investor13
25 травня 2020, 17:12
#
Хорошо подмечено: звёздочек в тарифах действительно очень много
+
0
kingcity
kingcity
26 травня 2020, 0:00
#
По кредитних картках є деякі «підводні камені», хоча розібратись не так складно.

А по дебетових - цілком прозорі умови, у всякому разі у мене не виникало проблем.
+
0
Elena1997
Elena1997
26 травня 2020, 10:23
#
По кредитным не столько подводные камни, сколько «определённые условия пользования», которые сотрудники банка не всегда доносят до клиентов. Сказала бы даже — специально не доносят, ограничиваясь словами «почитайте на сайте условия». По крайней мере раньше так было, сейчас вроде банк уже этим не грешит
+
+30
kingcity
kingcity
26 травня 2020, 10:43
#
Не попереджають вони про страховки, а просто підсовують договори на підпис. Все інше дійсно можна знайти на сайті, але упор на те, що наші люди не дуже люблять читати і аналізувати тарифи та умови продукту.
+
0
Elena1997
Elena1997
26 травня 2020, 12:13
#
Ещё у них текучка кадров большая, лет за шесть-семь в отделении, где я обслуживаюсь, поменялся весь персонал, кроме кассиров и менеджера по работе с ВИПами.
+
0
kingcity
kingcity
26 травня 2020, 12:52
#
Ну може там якась своя специфіка була - відносини у колективі, ставлення керівництва і т.д. У тому відділенні, де я обслуговуюсь, за 5 років всього двоє людей змінилось.
+
+15
Andrey M
Andrey M
26 травня 2020, 13:59
#
Для банківських фахівців 5-6 років на одному місці та посаді — велика рідкість.
Зазвичай за такий перід міняється керівник бранча, а з ним колектив. Якщо він йде на підвищення в середині структури — то є велика вірогідність що хтось з працівників займе його місце. Якщо на підвищення в інший банк — то часто забирає ключових працівників. Якщо звільнили за відсутність результату — то новий керівник зазвичай формує свою нову команду.

Свого часу коли я йшов з Дельти (задовго до проблем в Дельті) в БРС, то більше 50% мого колективу в упрвлінні (зами по МСБ та роздрібному, регінльні менеджери по продажам і т.д.) — перейшли зі мною. І це при тому що я поїхав в Київ, а вони залишилися в регіоні, правда зайнявши посади керівників в новій фін структурі.
+
+15
kingcity
kingcity
27 травня 2020, 12:07
#
Не завжди, кожен випадок індивідуальний. Я і моя дружина - колишні банківські працівники. Я пропрацював у банківській системі 11 років, змінив за цей час кілька банків, довше 3 років у жодному не працював. У дружини банківський стаж - 19 років, з них 5 - в Ощадбанку і по 7 - в «Надрах» і «Ерсте» (потім «Фідобанк»). З Ощада у свій час пішла, бо там почались скорочення і їй запропонували або перехід на посаду з гіршими умовами або звільнення, з «Надр» в «Ерсте» перейшла власне за своїм керівником. В «Ерсте» (вірніше потім «Фідобанку» ) можливо працювала б і досі, якби його не закрили.
Літом 1997р. у Львові відкрилась філія «Правекс-банку».Я там пропрацював з дня відкриття філії по літо 2000р. Головний бухгалтер філії, з якою ми розпочали діяльність у цій установі в один день, пропрацювала там до пенсії - до весни 2019, тобто 22 роки. За цей час 5-ох директорів «пережила».
Моя сусідка по будинку - ветеран Приватбанку, працює там з середини 90-х.Починала рядовим працівником, зараз керівник відділення.
+
0
Andrey M
Andrey M
27 травня 2020, 12:18
#
Цілком погоджуюсь що жінки зазвичай триваліше працюють на одному місці.
Ну  бек-офіс не потрібно порівнювати з менеджерами на бранчах. Найбільша плинність кадрів на фронт-офісі.
+
+15
kingcity
kingcity
27 травня 2020, 13:59
#
Спочатку мова йшла про банківських працівників в загальному, тепер вже з`явилась градація по статі і ділянці роботи.: )
Можу навести і інші приклади, де «ветеранами» є чоловіки, які працювали на інших посадах. Наприклад, директор нашої місцевої філії Укрінбанку пропрацював на своїй посаді з дня відкриття філії (1994р, якщо я не помиляюсь) і до 2016 р (коли в Укрінбанк вже була введена ТА).
Я це до того, що якусь загальну статистику тут вести важко — є вплив занадто багатьох різних факторів.
Однак в останні роки є тенденція до відсутності бажання працювати у банківській системі взагалі.Багато нинішніх банківських працівників мають бажання знайти роботу не у банку, ті хто це бажання реалізували — ще не чув, щоб хтось з них пожалів.Особисто я покинув банківську систему у 2003 і досі не жалію. Дружині після закриття Фідобанку у 2015 пропонували роботу в Укрсибі (відділення навіть знаходилось на тій же вулиці), але вона відмовилась і пішла у приватну фірму. Теж жалю я від неї не чув.
+
0
Andrey M
Andrey M
27 травня 2020, 14:59
#
«Спочатку мова йшла про банківських працівників в загальному, тепер вже з`явилась градація по статі і ділянці роботи.: )» — невже про всіх? Олена конкретно вказала про відділення де вона обслуговувалась. Ну і я писав про фахівців на бранчі а не керівників.

У мене є офіційна статистика по плинності кадрів. Так ось — є банки (зазвичай з укр капіталом) де середній термін «життя» менеджера на бранчі — до 1 року. В іноземних банках він рідко перевищує 3 роки. Певне виключення раніше було по Ощаду та Укрексіму, де не було планів та працювали «на рахівницях».
На бранчі найбільшими «довгожителями» є касири. Навіть керівники бранча міняються доволі часто.
+
+15
kingcity
kingcity
27 травня 2020, 15:19
#
«невже про всіх?» -  у своєму коментарі Ви написали: «Для банківських фахівців 5-6 років на одному місці та посаді — велика рідкість». Ніде не уточнювали, що мова йде лише про чоловіків чи жінок, чи про працівників відділень (чи як я зрозумів, тепер модно казати «бранчів»), чи працівників певного напряму. Тому логічно, що під цією  категорію маються на увазі всі банківські працівники.
Щодо офіційної статистики  . Я навів і можу навести ще приклади як людей, які пропрацювали у одному банку і десять і двадцять років, так і таких, що працювали на одному місці не більше року. Просто кожен випадок тут - індивідуальний, і робити тут якісь усереднення - все одно, що середній градус по лікарні рахувати. Хоча згідний, що плинність кадрів у банківській системі (особливо серед молодих працівників) зараз вища, ніж була  років 10  тому і раніше.
+
0
Andrey M
Andrey M
28 травня 2020, 9:48
#
«Просто кожен випадок тут - індивідуальний, і робити тут якісь усереднення - все одно, що середній градус по лікарні рахувати.» - дивно, навіщо тоді держстат розраховує середній рівень ЗП, пенсій і т.д. Кожен же випадок індивідуальний.
Якщо говорити по аналогії, то говорячи про окремі випадки коли особа працювала в банку 20 років як за нормальну практику, то тоді можна сказати що наші пенсіонери дуууже забезпечені люди. Он на минулому тижні у нас брав позику пенсіонер, у якого пенсія 170 тис грн.
+
+15
kingcity
kingcity
28 травня 2020, 14:14
#
І так і не так. Говорити про середнє значення якоїсь величини є зміст, коли межі діапазону її значень не є широкими. Наприклад, якщо (чисто умовно)  зарплата працівників якоїсь галузі чи у якомусь регіоні знаходиться у межах 5 - 7 тис. грн, то можна сказати, що середня зарплата - 6 000 грн. Якщо ж тривалість роботи банківських працівників у одному банку лежить у межах від 1 до 20 років, то говорити, що середня тривалість 10 років - це то й же середній градус по лікарні.Тут вже треба розбити цей діапазон на кілька піддіапазонів і говорити про середні величини по кожному з них. Наприклад:  5-ти річний середній термін роботи у одному банку мають 30% відсотків працівників, 10-річний - 20% і т.д. (цифри, звичайно, умовні.).
+
0
Andrey M
Andrey M
28 травня 2020, 14:40
#
«у своєму коментарі Ви написали: «Для банківських фахівців 5-6 років на одному місці та посаді — велика рідкість». Ніде не уточнювали, що мова йде лише про чоловіків чи жінок, чи про працівників відділень » - навіщо мені було уточнювати що мова про фахівців відділень якщо саме про них йшла мова в коментарі, на який я відповідав? Ви відповідаючи на задане питання спочатку повторюєте всі ковенанти які були в ньому сформовані чи відразу переходите до відповіді? В армії перед відповіддю що завдання зрозумів зазвичай повторюють те що сказав командир. Але ж ми наче не військові?:)
+
0
kingcity
kingcity
28 травня 2020, 16:22
#
У коментарі,.на який Ви відповідали, мова йшла про працівників конкретного відділення . Я відповідав на Ваш коментар, а він був сформульований так, що мова йшла про всіх банківських працівників.
Зрештою, це не має значення - люди, про яких я говорив, теж були працівниками територіально відокремлених підрозділів - філій, відділень. Ну правда, серед них є і рядові працівники і керівники.
Я би не згадував за них, якби це були поодинокі випадки. Але таких людей є досить багато (у всякому разі, по моїх спостереженнях) і тому ігнорувати цей факт, коли ми говоримо про масштаби плинності кадрів у банках, не можна. Хоча, повторю - згідний, що серед нинішніх молодих працівників плинність більша, ніж колись.
+
+15
Elena1997
Elena1997
28 травня 2020, 19:43
#
«В армії перед відповіддю що завдання зрозумів зазвичай повторюють те що сказав командир.»
Это в какой армии? В армии Камбоджи? Или в «танчиках», комп.игре? :)

Проговорить поставленную задачу обычно просят самого неквалифицированного или тугого работника, чтобы оценить как он понял задачу. Вы, как начальник, должен это знать.
В украинской армии, насколько знаю, нет обязанности проговаривать командиру полученный приказ.
+
0
Andrey M
Andrey M
29 травня 2020, 10:28
#
Ну ви ж і в армійській дисципліні та підходах спец? Мабуть і Статут на пам«ять знаєте?:)
В чому ви не спеціаліст? Ви вже опозорилися з коментарем кредитом в Авалі, з „американськими“ лабораторіями, навіщо далі людей смішити?

Нічого що я проходив службу в українській армії в 2000 році і знаю що говорю?
Можливо зараз цей дебілізм відмінили, але від був запроваджений ще при совку і довго використовувався в армії України.

Ви хоча б улюблені радянські фільми подивіться, там це видно (наприклад „Аты-баты шли солдаты“)
Пример 1:
— Рядовой Оленчук, три наряда вне очереди!
— Есть три наряда вне очереди!

В бойових діях звісно ніхто не повторює, а от при постановки завдання командира це нормальна практика.
Пример 2 (в російській мові це звучить так):
— Рядовой Оленчук, приступить к уборке кубрика.
— Есть приступить к уборке кубрика.
+
+15
Elena1997
Elena1997
29 травня 2020, 10:34
#
— рядовой Андрей, приступить к следованию в сан.часть для лечения
— есть приступить к следованию в сан.часть для лечения
;)
+
0
Elena1997
Elena1997
26 травня 2020, 16:46
#
Да, возможно,действительно была смена руководителя сперва. Сразу не подумала об этом...А кассиров оставили, скорее всего, по причине, что они больше технические работники.
+
+15
Ёngіn₴₴r M$
Ёngіn₴₴r M$
25 травня 2020, 16:42
#
Это не новый продукт, а те же самые протухшие яйца (ultra, platinum black)!!! Только теперь в тарифах планку подняли для бесплатного обслуживания, Comfort наверное не катит уже для Альфы, слишком много нищих в банк стали приходить с этим пакетом...
+
+30
semenvekselberg
semenvekselberg
25 травня 2020, 18:22
#
Если взять все «за» и «против», то речь идёт об одном из самых лучших банков на Украине…
+
+30
Elena1997
Elena1997
25 травня 2020, 19:36
#
Сейчас почитатели Петра По, которого в деле о гос.измене защищает российский адвокат, расскажут Вам, что это неправильный банк по причине, что в его бенефициарах есть россияне :)
+
+15
semenvekselberg
semenvekselberg
25 травня 2020, 19:54
#
Прикольно, русские адвокаты можно, а бенефициары нельзя. Двойные стандарты для себя любимого, и одноформатная дезинформация для электората. Ха-ха…
+
+15
kingcity
kingcity
25 травня 2020, 23:57
#
Elena1997

«Сейчас почитатели Петра По… расскажут Вам, что это неправильный банк...»

Це до Qwerty1999 зверніться — цілу тираду тут же видасть з цього приводу. Дивно, що він ще досі тут не об`явився. А самий «правильний» — це, звичайно, Приват.

Ми з ним не слабо колись подискутували з цього приводу:

https://minfin.com.ua/blogs/kingcity/121940/
+
0
Elena1997
Elena1997
26 травня 2020, 10:18
#
Согласна, у каждого банка есть свои интересные продукты. В повседвной жизни Приват 24 удобен, но для предприятий мне удобней Альфа. Пробовали до Альфы Агриколь,Сбер,Приват. Одну из фин.операций провели через ПУМБ,их предложение оказалось ощутимо лучшим на тот момент. Но всех их «бил» Укрбизнесбанк Арбузова, в прошлом. И даже когда Арбузов и младший Янукович сбежали из страны , банк выдал всем обратившимся вкладчикам их деньги, сумма лимита была 30+30 тыс грн, т.е. с одного счёта за неделю можно было снять 300 тыс грн, что в то время было просто подарком вкладчикам. Для сравнения всякие ВАБ и ФИ лимитировали выдачу суммой 1 тыс грн, потом 500 грн в сутки, только через сторонние банкоматы с комиссией. И вводили бешенные % комиссии за перевод средств на счёт в другой банк. Хороший был банк, его как раз на днях ликвидировали.
+
0
kingcity
kingcity
26 травня 2020, 10:47
#
Я прекрасно зараз і без Привата24 обходжусь. Але мова у нас з ним була не про це - на його думку,ставати клієнтом Альфи - це значить годувати агресора. Зрештою, будете мати час і бажання - самі почитайте.
+
0
ballistic
ballistic
26 травня 2020, 12:12
#
«ставати клієнтом Альфи — це значить годувати агресора»
— а Ви так не вважаєте?

Якщо є купа вітчизняних і західних альтернатив, то який мотив для українця користуватися послугами бізнесу, власники якого наближені до влади країни-агресора?
+
+15
kingcity
kingcity
26 травня 2020, 12:18
#
Ні, не вважаю і свої думки з цього приводу виклав тут:

https://minfin.com.ua/blogs/kingcity/121940/

А щодо західних альтернатив — з радістю користувався б, якби не деякі нюанси:

https://minfin.com.ua/blogs/kingcity/121979/
+
0
ballistic
ballistic
26 травня 2020, 14:10
#
Ви там якось неоднозначно підсумували:
"коли в Україні з`явиться банк з зі 100% укр.капіталом, який буде працювати на українську економіку і громадян України і його діяльність буде відповідати переліченим вище критеріям — тоді я з радістю стану його клієнтом і закрию всі свої рахунки в Альфі"

Пізніше прокоментую вже у Вашому блозі.
+
+15
alex859
alex859
26 травня 2020, 12:20
#
Очевидно же: здравомыслящие люди такие глупости всерьёз не воспринимают, а пользуются наиболее комфортным для них продуктом.
+
0
ballistic
ballistic
26 травня 2020, 13:35
#
Очевидно, шо гроші не пахнуть? Для когось це дрібниці-дурниці, а хтось розрізняє «запахи».
Погоджусь лише з тим, що тут не все так просто і однозначно.

Я сам до початку активної фази агресії був клієнтом Альфи та Сбєрбанка. І якби не бачив альтернативи, то залишався б їх клієнтом.
+
+30
Elena1997
Elena1997
26 травня 2020, 12:19
#
Я знакома с этой риторикой, и не только от Кверти :)
Когда Сбер поливали краской и устраивали медийные атаки — я указывала на незаконность таких действий и на предполагаемую цель этих действий. В ответ мне прилепили ярлык «агентки Кремля» :)
+
+15
alex859
alex859
25 травня 2020, 19:47
#
Но портится к сожалению. Два года назад был отличный банк, потом они испортили интернет-банкинг, а теперь тарифы ухудшили.
+
0
kingcity
kingcity
25 травня 2020, 23:49
#
По суті видозмінені старі пакети. Умови жорсткіші стали.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися