Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 лютого 2020, 15:46

Видавати дозволи на будівництво тепер будуть публічно

Державна архітектурно-будівельна інспекція України (ДАБІ) буде транслювати онлайн засідання дозвільної комісії, яка видає документи на будівництво. Про це повідомляє пресслужба ДАБІ.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України (ДАБІ) буде транслювати онлайн засідання дозвільної комісії, яка видає документи на будівництво.
Фото: bliznuki-rda.kh.gov.ua

Що зміниться в роботі ДАБІ

Відтепер суб'єкти містобудування та громадськість матимуть можливість особисто спостерігати за роботою комісії і за тим, на підставі яких документів вона дає дозвіл чи відмовляє в будівництві.

Перша трансляція засідання дозвільної комісії відбудеться 25 лютого на офіційному каналі ДАБІ youtube та на сторінці facebook.

Читайте також: Мінцифри доопрацювало е-кабінет забудовника

Раніше повідомлялося

  • У столиці 409 об'єктів будівництва 214 потрапили в категорію ризикових. Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного в лютому 2020 року компанією Monitor.Estate.

  • 13 грудня 2019 року в Україні презентували електронний кабінет забудовника, який надає адміністративні послуги для будівництва об'єктів незначного класу наслідків (СС1).

  • Минцифра планує запустити електронні адміністративні послуги для будівництва об'єктів середнього і значного класу наслідків (СС2 і СС3) за 2-3 місяці.

Читайте також: В е-кабінеті забудовника з'явилася можливість поскаржитися на корупцію

  • Київміськбуд відновив будівництво житлових комплексів «Пектораль» і «Новомостицький», яке розпочинав Укрбуд, а також відкрив продаж квартир у цих комплексах.

Інвестиції в нерухомість. Отримати пропозицію від DIM Group

Коментарі - 3

+
+30
bonv
bonv
24 лютого 2020, 16:08
#
І що це реально дасть?
+
0
Lamo
Lamo
24 лютого 2020, 16:25
#
Зеборцуны с коррупцией не хотят для начала прозрачности всех руководителей ГАСИ проверить, конфисковать и посадить? Там взятки с такими нулями требуют, что зеборцуны могли бы потом пальцы гнуть и хвастаться как они коррупцию одолевают...
+
0
bonv
bonv
15 травня 2020, 17:32
#
На правах реклами?:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися