Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 грудня 2019, 9:41

Уряд готує перерахунок комуналки за неякісні послуги

Кабінет міністрів готує перерахунок вартості комунальних послуг при їх неякісному наданні. Про це на брифінгу заявила міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак, передає РБК-Україна.

Кабінет міністрів готує перерахунок вартості комунальних послуг при їх неякісному наданні.
Фото: samopomich.ua

Що планує Кабмін

  • Кабмін підготує порядок оплати та перерахунку всіх видів житлово-комунальних послуг при їх неякісному наданні. Зокрема, цьому сприятимуть затверджені нові правила постачання гарячої води.

«Це дає Кабінету міністрів перейти до підготовки правил перерахунку всіх видів послуг для споживачів… якщо послуги надаються неякісно або не в повному обсязі», — зазначила Бабак.

Читайте також: Обмеження тарифів на опалення і гарячу воду скасовано. Що це значить

Вона також додала, що затвердження правил перерахунку вартості неякісних послуг є частиною реалізації закону «Про житлово-комунальні послуги».

Раніше повідомлялося

11 грудня Кабмін затвердив нові правила постачання гарячої води. Згідно з новими правилами, гаряча вода повинна подаватися споживачам не нижче 50 градусів і не вище 75 градусів. Це стосується як колективних споживачів, так і тих, хто має індивідуальні теплові пункти.

Читайте також: Що буде з субсидіями. Роз'яснення прем'єра

Коментарі - 8

+
0
TAN72
TAN72
12 грудня 2019, 11:21
#
Смех да и только.
+
+30
bonv
bonv
12 грудня 2019, 12:44
#
Люди оббивають кабінети що батареї опалення  ледве теплі а ці готують перерахунок..
Вода і була 50 градусів..
+
+15
bonv
bonv
12 грудня 2019, 12:39
#
Ухвалений Верховною Радою бюджет на наступний рік перетворює країну і переносить автоматом з епохи бідності в епоху злиднів. Про це заявив голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат Віктор Медведчук.
«Чудові» результати діяльності парламенту. «Чудовий» бюджет, який перетворює країну і переносить автоматом з епохи бідності в епоху злиднів. «Чудова» програма уряду, затверджена парламентом, яка не дає шансів на розвиток економіки країни, «чудові» закони, які почали сьогодні процеси знищення та утиски малого і середнього бізнесу, зачепили і великий бізнес. Це відіб'ється в найближчий місяць на економічній ситуації в країні", – сказав він.
Політик також підкреслив, що прийняті новим парламентом закони не зробили нічого позитивного, в своїй більшості, для українських людей.
«Чудові» закони, які не зробили нічого позитивного, в своїй більшості, для українських людей, але продемонстрували кількість прийнятих законодавчих актів. Ось результати, про які я можу говорити сьогодні", – додав Медведчук.
+
0
Andrey M
Andrey M
12 грудня 2019, 13:30
#
Останнім часом від вас цитувань проросійських персонажів «опоблоку за життя під москалями» більше ніж однопартійців вашого кумира. 
Як говориться «ниче так не выдавало Штирлица, как парашют который волочился следом»:)
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
12 грудня 2019, 12:40
#
Зе-инициативы? :)
+
+15
bonv
bonv
12 грудня 2019, 12:44
#
Безтолкові..
+
+15
bonv
bonv
12 грудня 2019, 12:42
#
Комунальні послуги продовжують рости: скільки тепер доведеться платити українцям?
https://korupciya.com/komunalni-poslugy-prodovzhuyut-rosty-skilky-teper-dovedetsya-platyty-ukrayinczyam/
+
+15
bonv
bonv
12 грудня 2019, 12:52
#
Гениальный план. Гончарук будет снижать счета за отопление, утепляя дома сограждан за их же деньги.
https://www.minprom.ua/digest/257988.html
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися