Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2019, 13:40

Укргазбанк збільшив ліміт фінансування від ЄБРР до $80 млн

Європейський банк реконструкції та розвитку збільшив ліміт торговельного фінансування Укргазбанку з $40 млн до $80 млн. Про це йдеться у повідомленні банка.

Європейський банк реконструкції та розвитку збільшив ліміт торговельного фінансування Укргазбанку з $40 млн до $80 млн.
Фото: rbc.ua

Заява банку

  • Укргазбанк вчергове досягнув підвищення ліміту торговельного фінансування від European Bank for Reconstruction and Development (ЄБРР) за програмою TFP (програма підтримки торгівлі). Його сума сягнула $80 млн, що на $40 млн більше, ніж попереднього разу.

  • В Укргазбанку зазначають, що підвищення ліміту торговельного фінансування дозволить розширити фінансування зовнішньоекономічних проєктів, зокрема й із сегменту МСБ, та збільшити строки фінансування до 5 років.

Раніше повідомлялося

  • Мінфін, IFC і Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку. За словами міністра фінансів Оксани Маркарової, IFC увійде в капітал Укргазбанку до кінця року.

  • За підсумками першого кварталу Укргазбанк піднявся на першу сходинку в рейтингу банків за обсягом залучених коштів бізнесу (50,1 млрд грн), тоді як на початку року він посідав третє місце.

Читайте також: Укргазбанк збільшив прибуток у півтора рази

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у 1993 році банк узяв на себе зобов’язання щодо надання Україні майже 13,1 млрд євро у рамках 418 проектів.

 Порівняйти ставки по депозитах в гривні, доларі та євро

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися