Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2019, 17:30

IFC збільшила ліміт фінансування Укргазбанку

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) збільшила ліміт фінансування Укргазбанка на 30 млн доларів до 70 млн доларів з глобальної програми торговельного фінансування (GTFP). Про це йдеться в повідомленні банку.

Що відомо

  • Також був продовжений термін угод, які підтримуються в рамках ліміту торгового фінансування, з 1 року до 3 років, а по окремих проектах можливий і більш тривалий термін.

Що це дасть

  • Завдяки цьому клієнти Укргазбанка, в тому числі із сегменту малого та середнього бізнесу, зможуть скористатися посиленою підтримкою і фінансуванням проектів зовнішньоекономічної діяльності, а також отримати розширений перелік інструментів фінансування для виконання своїх міжнародних контрактів з партнерами з різних країн і регіонів.

Збільшення ліміту відбувається на тлі виконання банком планових показників, прибуткової діяльності та відмінних результатів у напрямку торгового фінансування.

Що було

  • Мінфін, IFC і Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку. За словами міністра фінансів Оксани Маркарової, IFC увійде в капітал Укргазбанку до кінця року.

  • За підсумками першого кварталу Укргазбанк піднявся на першу сходинку в рейтингу банків за обсягом залучених коштів бізнесу (50,1 млрд грн), тоді як на початку року він посідав третє місце.

Читайте також: Укргазбанк збільшив прибуток у півтора рази

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) — це міжнародна фінансова організація, яка входить у групу Світового банку.Корпорація використовує капітал і експертні поради для розвитку ринків країн, що розвиваються. У 2017 році обсяг довгострокових інвестицій МФК досяг 19,3 млрд дол.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися