Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 9:29

Україна і IFC домовилися про інвестиції в Укргазбанк

Україна та IFC (Міжнародна фінансова корпорація) вийшли на фінішну пряму в питанні інвестицій в Укргазбанк. Про це на своїй сторінці в Facebook написала міністр фінансів Оксана Маркарова.

Україна та IFC (Міжнародна фінансова корпорація) вийшли на фінішну пряму в питанні інвестицій в Укргазбанк.
Фото зі сторінки в ФБ

«Про що можуть говорити дівчата? Якщо це Джорджина Бейкер, віце-президент IFC і я, то звичайно це багато спільних проектів, але головна тема розмови — інвестиції IFC в Укргазбанк, де ми впевнено вийшли на фінішну пряму», — написала Маркарова.

Читайте також: Укргазбанк збільшив прибуток у півтора рази

Вона додала, що це є прямим підтвердженням правильного корпоративного управління, хорошого менеджменту під керівництвом голови правління Укргазбанку Кирила Шевченка.

  • Міжнародна фінансова корпорація (IFC) — це міжнародна фінансова організація, яка входить у групу Світового банку. Корпорація використовує капітал і експертні поради для розвитку ринків країн, що розвиваються. У 2017 році обсяг довгострокових інвестицій МФК досяг 19,3 млрд дол.
  • Раніше повідомлялося, що IFC планує увійти в капітал державного Укргазбанку, ніж почне процес його приватизації.

Коментарі - 2

+
0
TAN72
TAN72
24 червня 2019, 9:53
#
Не понимаю зачем продавать «курицу которая несёт золотые яйца»- то есть прибыль,если есть государственные банки которые менее прибыльны и даже убыточны.
+
+35
Dmitriy Unknown
Dmitriy Unknown
24 червня 2019, 10:05
#
Чем прибыльнее, тем дороже продать выйдет. а банков государственных у нас явный перебор. надо продавать как раз пока они прибыльные и есть покупатели.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися