Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2019, 19:13

Головне за тиждень: амбітні плани щодо співпраці з МВФ та податок на дохід з депозитів

За 10 місяців 2019 року платоспроможні банки отримали 52 млрд грн чистого прибутку, що у 3,5 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (14,8 млрд грн).

Амбітний план: Маркарова хоче завершити співпрацю з МВФ у 2023 році

Україна в 2023 році планує завершити співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Про це заявила міністр фінансів України Оксана Маркарова.

ЗМІ: Влада готує закон, який заборонить повертати банк Коломойському

Українська влада може заборонити повернення банків власникам — таку умову висунув МВФ. Найближчим часом може бути прийнятий відповідний закон або зміни до чинного законодавства.

Депозити українців можуть звільнити від податків

Народний депутат від фракції «Слуга народу» запропонував звільнити від оподаткування депозитні вклади населення. Відповідний законопроект №2422 зареєстрований Раді.

Українським вкладникам дозволять віддалено переказувати свої рахунки, зокрема депозитні, з одного банку в інший. Через це конкуренція на депозитному ринку стане жорсткішою. Банкірам доведеться задуматися про зниження вартості послуг і збільшення кешбеків.

Сергій Верланов: «Нова податкова служба проти наповнення бюджету за будь-яку ціну»

Реформа Державної фіскальної служби йде повним ходом. Відомство, яке кілька років пропрацювало в форматі єдиної структури, недавно знов розділилося на два органи — митну і податкову служби. Останню очолив екс-заступник міністра фінансів Сергій Верланов. Штат нової структури все ще формується.

Ринок землі і газу: що буде з курсом валют (відео)

У цьому відео фінансовий експерт «Мінфіну» Олексій Козирєв розповідає, якими будуть наслідки від відкриття ринку землі, як позначиться на економіці відсутність транзиту газу і, звичайно ж, про те, яким будем курс долара і євро.

Кабмін зобов'язали переглянути прожитковий мінімум. Суд вимагає змінити відповідно до закону

Окружний адмінсуд Києва визнав протиправним те, що Кабмін встановив прожитковий мінімум на 2019 рік, не провівши науково-громадську експертизу споживчого кошика.

Топ-100 найдорожчих брендів України: У сотні — 15 новачків (інфографіка)

За минулий рік «золота сотня» українських торгових марок додала в ціні 4,7%.

Коментарі - 1

+
0
QGS
QGS
22 листопада 2019, 21:24
#
Были же слова Перед выборами нам не нужен МВФ, а теперь оказался нужен аж на целых 10 млрд;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися