Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2019, 11:34

Олександр Писарук увійшов до складу правління ЄБА

Голова правління Райффайзен Банку Аваль, екс-заступник глави Національного банку Олександр Писарук увійшов до складу правління Європейської бізнес асоціації (ЄБА). Рішення було прийнято на щорічних зборах асоціації 19 листопада, передає Ліга.Бізнес.

Голова правління Райффайзен Банку Аваль, екс-заступник глави Національного банку Олександр Писарук увійшов до складу правління Європейської бізнес асоціації (ЄБА).
Фото: finance.liga.net

Хто ще входить до складу правління ЄБА

До складу правління в найближчий рік також будуть входити Томаш Фіала з інвестиційної компанії Dragon Capital, Василь Бовидов (Unilever Ukraine), Дмитро Грищенко (Danone), Тіберіу Діма (BASF), Ніна Домбровська (Henkel Ukraine), а також представник компанії Google Ukraine Дмитро Шоломко.

Вони змінили представників компаній Radisson Blu Hotel, Arzinger, Farmgate.

Читайте також: У Райффайзен Банку Аваль прокоментували затримання Писарука

Раніше повідомлялося

  • Правління Національного банку прийняло рішення призначити Олександра Писарука на посаду голови правління Райффайзен Банку Аваль.

  • Увечері 11 листопада НАБУ затримала екс-заступника голови Національного банку Олександра Писарука і ще 7 осіб за підозрою в заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, який НБУ в 2014 році надав ВіЕйБі Банку.

  • Слідство вважає, що Писарук на посаді першого заступника голови НБУ сприяв виведенню стабілізаційного кредиту із VAB Банку в 2014 році і діяв у змові з власником банку Олегом Бахматюком. Писарук вважає звинувачення на свою адресу вважає необґрунтованими.

  • Затриманого Олександра Писарука були готові взяти на поруки члени правління Нацбанку, а також голова Dragon Capital Томаш Фіала.

  • У результаті суд відпустив Писарука під заставу в 5 мільйонів гривень, який вніс Райффайзен Банк Аваль.

Читайте також: Гонтарева назвала «терором» затримання колишнього заступника

Коментарі - 2

+
0
yarg
yarg
20 листопада 2019, 12:09
#
Нежданчик для зелепук :)
+
0
lenta19
lenta19
20 листопада 2019, 12:24
#
«яка країна, такі й терористи»))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися