Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2019, 15:02

Ще один банк випустив карту в польських злотих

З початку листопада Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам відкривати розрахункові рахунки в польських злотих. Про це повідомила прес-служба банку.

З початку листопада Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам відкривати розрахункові рахунки в польських злотих.
Фото: poputno.info

Які карти пропонує ПУМБ

«До рахунку клієнта безкоштовно відкриваються дві дебетові «всеКАРТИ» в злотих типу MC World debit або VISA Rewards (іменна і неіменна або дві іменні)», — сказано в повідомленні.

Для кого карта

У банку зазначили, що карти підійдуть тим українцям, хто часто подорожує до Польщі або має рідних, які працюють або навчаються там.

«Наприклад, батьки, чия дитина навчається у Польщі, можуть відкрити рахунок у злотих, одну картку залишити собі, іншу — віддати дитині. Обидва власники картки будуть мати доступ до коштів на рахунку. Щоб контролювати витрати, батьки можуть встановити місячний ліміт на використання коштів на кожній з карток. Ліміт в будь-який час можна змінити в онлайн-банкінгу ПУМБ Online», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Monobank випускає картку в злотих для українських заробітчан

Умови по карті

Зняття готівки з картки в банкоматах за кордоном обійдеться 1,5% + еквівалент $4. Знімати кошти зі «всеКАРТИ» можна і в українських банкоматах — клієнт отримає суму в гривневому еквіваленті. Ця послуга безкоштовна.

Поповнити картку онлайн або у касі банку можна безкоштовно.

Оформити депозит у ПУМБ та взяти участь у розіграші 50 000 грн

«Отримання коштів через касу не більше двох разів на місяць на загальну суму 500 тис. грн в еквіваленті — також без комісії. Зняття коштів, що перевищують півмільйона в еквіваленті або зняття в касах інших банків — 1,5% від суми. Комісія за відкриття та обслуговування картки відсутня», — додали в ПУМБ.

Також у банку повідомили, що придбати або обміняти польські злоті на гривні можна у всіх касах ПУМБ.

Раніше повідомлялося

  • Раніше повідомлялося, що ПУМБ став четвертим банком, який може проводити операції з запасами готівки НБУ. Крім нього, такі функції є в Ощадбанку, Приватбанку, Райффайзен Банку Аваль.

Коментарі - 10

+
+60
semenvekselberg
semenvekselberg
16 листопада 2019, 15:34
#
Украина цэ… — панство польское…
+
+26
An GenShuo
An GenShuo
16 листопада 2019, 17:01
#
Російською мовою написав українець Семен.
+
+128
Lefert
Lefert
16 листопада 2019, 17:05
#
Непонятно откуда у вас взялось «панство». Нормальная европейская практика: путешествовать и учиться за бугром. Я конечно понимаю, что у лаптеголовых крепостное право и им нельзя, но не все такие.
+
+57
SergValin
SergValin
17 листопада 2019, 11:15
#
> Нормальная европейская практика: путешествовать и учиться за бугром

Нет, низкоквалифицированный сезонный труд, часто нелегальный — это не «нормальная европейская практика». А для тех, кто ездит в Европу не зарабатывать, а тратить, гораздо выгоднее карта в евро.
+
+28
Lefert
Lefert
17 листопада 2019, 12:05
#
Ну да, какие европейцы недалёкие- катаются по зоне SEPA и гастерят. Фу, такими недоразвитыми быть =)
+
+45
SergValin
SergValin
17 листопада 2019, 12:34
#
Совершенно неясно, причём тут европейцы и SEPA, если речь об украинцах и украинских банках.
+
+28
Lefert
Lefert
17 листопада 2019, 16:43
#
Европейцы катаются по Европе, украинцы= европейцы, Польща- самая близкая и понятная украинцу, он катается по ней, там учится, отдыхает, работает, что вам не понятно?
+
+30
SergValin
SergValin
17 листопада 2019, 17:09
#
Ну если "украинцы= европейцы", то всё понятно, спасибо.
+
+14
Lefert
Lefert
18 листопада 2019, 9:55
#
Обращайтесь.
+
+12
kingcity
kingcity
16 листопада 2019, 16:39
#
«ВсеКарта» -досить непогана карта. Кілька місяців тому відкрив гривневу, доларову і євро, кілька днів тому -  у злотих. Ще би он-лайн обмін валют у них з`явився...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися