Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 листопада 2019, 19:15

Головне за понеділок: референдум про землю, кредитні ризики за валютними ОВДП і PayPal в Україні

Минулого тижня гривня продовжувала зміцнюватися. За період з 4 до 8 листопада безготівковий долар просів з 24,87/24,91 гривень до 24,485/24,51 гривень, а в більшості обмінників минулої п'ятниці курс продажу не перевищував 24,60 грн/$.

Нацбанк підвищив кредитні ризики за валютними ОВДП

Нацбанк запровадив єдиний підхід до оцінки кредитного ризику цінних паперів, зокрема українських державних облігацій. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Закон «Про банки і банківську діяльність». Які зміни готують в НБУ

Національний банк готує низку змін до закону «Про банки і банківську діяльність». Про це розповів директор департаменту ліцензування НБУ Олександр Бевз.

НБУ готовий пустити PayPal в Україну — Бевз

Національний банк України готовий видати платіжній системі PayPal ліцензію для роботи на українському ринку. Про це заявив директор Департаменту ліцензування НБУ Олександр Бевз.

Зеленський: питання продажу землі іноземцям вирішить референдум

В Україні питання продажу землі іноземцям будуть вирішувати на всенародному референдумі. Про це у відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

З карткою чи без: У податковій пояснили, чи потрібен РРО для безготівкових операцій

У Державній податковій службі роз'яснили нюанси застовування РРО під час безготівкових операцій. Зокрема, розповіли, чи зобов'яжуть фіскалізовувати розрахунки з ФОПами третьої групи. Про це йдеться в повідомленні ДПС. 

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 листопада 2019, 22:35
#
.

https://pbs.twimg.com/media/EHs4VZsW4AY6_jq.jpg


.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися