Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2019, 16:22

Купівлею стадіону «Чорноморець» зацікавилися іноземці

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призначив новий аукціон з продажу стадіону «Чорноморець» в Одесі на 14 листопада 2019 року. Про це йдеться в повідомленні на сайті ФГВФО.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призначив новий аукціон з продажу стадіону «Чорноморець» в Одесі на 14 листопада 2019 року.
Фото: wikipedia.org

Хто зацікавився стадіоном

  • За даними організатора торгів ТОВ «Фьост Файненшиал Нетворк Юкрейн», інтерес до пулу виявили близько 10 потенційних інвесторів, половина з яких іноземні.
  • Представники деяких міжнародних груп нещодавно побували в Одесі щоб оглянути стадіон та інфраструктуру, зазначають у Фонді.

Що відомо про аукціон

  • Аукціон з продажу пулу активів неплатоспроможного АТ «Імексбанк», до складу яких входить стадіон «Чорноморець» за адресою вул. Маразліївська, 1/20, відбудеться 14 листопада на майданчику «Фьост Файнэншиал Нетворк Юкрейн» (дочірня компанія FFN).

  • Стартова ціна продажу не змінилася й становитиме, як і на торгах 10 жовтня, 733,25 млн грн. Мінімальна ціна продажу – 366,6 млн грн.

Стадіон «Чорноморець», загальною площею 80,3 тис. кв. метрів, крім спортивної частини включає бізнес-центр з рестораном загальною площею 10,75 тис. кв. м, фітнес-центр (4,3 тис. кв. м), готель (9,8 тис. кв. м), підземний паркінг та інші будови.

Передісторія

  • Раніше ці активи неодноразово виставлялися на торги на ProZorro.Продаж і вже тричі через FFN, але до них так ніхто і не виявив інтерес, що призвело до зниження ціни.
  • Остання спроба реалізувати стадіон відбулася в жовтні. Як і попередні спроби, вона виявилася невдалою.

Коментарі - 1

+
+67
Andrey M
Andrey M
28 жовтня 2019, 16:46
#
Менше 30 млн у.е.
Побудувати такий стадіон з інфраструктурою + купити під нього землю - буде в разів 10 дорожче коштувати.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися