Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2019, 19:30

Головне за тиждень: держбюджет-2020, перемоги Привата і мораторій на перевірки ФОПів

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект «Про державний бюджет України на 2020 рік». Доходи з трансфертами передбачені у сумі 1 079,5 млрд грн, у тому числі загального фонду – 962,7 млрд грн. Видатки — у сумі 1170,0 млрд грн.

МВФ очікує зміцнення гривні до долара

Ключовий кредитор України — Міжнародний валютний фонд за підсумками 2019 року в цілому очікує зміцнення гривні до долара порівняно з показником за 2018 рік. Про це йдеться в аналітичних даних Фонду.

Переговори з МВФ: Як повернути 155 мільярдів, інвестованих в Приват

Українська делегація на переговорах з МВФ обговорює питання повернення 155 мільярдів гривень, витрачених на націоналізацію Приватбанку. Про це заявила міністр фінансів Оксана Маркарова

Приватбанк виграв у Коломойського апеляцію в Лондонському суді

15 жовтня Апеляційний суд виніс рішення, яким підтвердив, що позов Приватбанку щодо шахрайства, здійсненого за попередньою змовою осіб, проти його колишніх власників буде надалі розглядатися в Англії.

Госпсуд Києва призупинив розгляд справи щодо повернення акцій Привата Коломлйському

Суддя Господарського суду Києва Людмила Шкурдова вирішила призупинити розгляд справи про повернення акцій Приватбанку колишнім власникам. Рішенню передувало «мінування» будівлі суду в день проведення призначених раніше дебатів.

Президент підписав закони про РРО, але ввів дворічний мораторій на перевірки ФОПів

Президент Володимир Зеленський доручив ввести дворічний мораторій на перевірки ФОПів. Відповідний указ забороняє перевіряти, чи дотримуються ФОПи порядку застосування касових апаратів.

Вигідний кредит: як закон про фінпослуги буде захищати права споживачів

Президент підписав закон про захист прав споживачів фінансових послуг. «Мінфін» вирішив дізнатися, чи стануть тепер прозорими продукти фінансових установ і як регулятори будуть боротися з порушеннями кредиторів.

Чотири поради тим, хто позичає «до зарплати»

В Україні бум швидкозаймів. Фінансові компанії з легкістю видають кредити онлайн, не вимагаючи документів про фінансовий стан позичальника. Таку щедрість вони компенсують високими ставками за кредитом та жорсткими штрафами за несвоєчасне погашення.

«Мінфін» запускає нову акцію для банківських вкладників — «Розіграш від топ- банків». Її учасники отримають шанс виграти до 25 000 грн. Все, що для цього потрібно — зареєструватися на сторінці акції і відкрити депозит в банку.

У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — ЖК Малахіт від Інтергал-Буд

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися