Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 вересня 2019, 14:15

Зеленський пообіцяв бізнесменам у Польщі захищати їхні інвестиції

Президент Зеленський в Польщі запевнив представників бізнесу в готовності захищати їхні інвестиції. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент Зеленський в Польщі запевнив представників бізнесу в готовності захищати їхні інвестиції.
Фото: strana.ua

Що відомо

У межах дводенного офіційного візиту в Польщу Зеленський зустрівся з представниками бізнесу та українськими студентами. Бізнес був представлений українським і польським інвесторами в різних галузях — банківська, фінансова, будівельна, транспортна.

У прес-службі зазначили, що Зеленський закликав бізнес інвестувати в Україну і пообіцяв створити всі умови, щоб захистити інвестиції.

«Я особисто готовий захищати інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Мова йде про реформу правоохоронної, судової систем. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату і для бізнесу», — сказав глава держави.

Читайте також: Україна, Польща і США підписали газову угоду

Він також поінформував про проект «Держава в смартфоні», зробивши акцент на діжиталізації послуг і документообігу в Кабміні, створення електронної митниці. Також президент поділився планами щодо основних реформ. Зокрема, ішлося про приватизацію, земельну реформу, зміни на залізниці, подолання корупції.

«Бізнес налаштований оптимістично», — процитували в прес-службі голови Асоціації українського бізнесу в Польщі Ярослава Романчука. «У свою чергу бізнесмени відзначили, що готові інвестувати в Україну, а також чекають наших інвесторів у Польщі», — йдеться в повідомленні.

Коментарі - 5

+
+10
bonv
bonv
1 вересня 2019, 15:00
#
А Коломойський що каже?
+
+30
Все буде Україна
Все буде Україна
1 вересня 2019, 15:08
#
Та мабуть,те шо й каже Зеленський)
+
0
bonv
bonv
1 вересня 2019, 15:27
#
Несите ваши денежки:)+15
https://www.youtube.com/watch?v=nKCxocqsNY8
+
0
squeez
squeez
1 вересня 2019, 21:21
#
Ну да, потом по быстренькому зафигачим Зефолт и останетесь у корыта :D
+
0
lika197
lika197
1 вересня 2019, 20:49
#
Ну понятно что он из Квартала 95
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися