Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 серпня 2019, 19:00

Головне за тиждень: оновлення влади, «глибокі» реформи та як заробляти з «Мінфіном»

Верховна Рада 9-го скликання на першому засіданні 29 серпня призначила нових міністрів в уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Декларація нового прем'єра: без квартири, але з мільйонами

Новопризначений прем'єр-міністр України Олексій Гончарук задекларував близько 2 млн грн доходів за 2018 рік. Про це свідчать дані його декларації.

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики очолив Гетьманцев

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики очолив Данило Гетманцев. Його першим заступником став Ярослав Железняк з «Голосу».

Гетманцев розповів, як будуть боротися з ухиленням бізнесу від податків

Данило Гетманцев обіцяє зробити все, щоб великий бізнес не зміг ухилятися від сплати податків, використовуючи єдиний податок.

Кабмін планує навесні провести «глибоку» податкову реформу

Кабмін планує навесні провести «глибоку» податкову реформу, яка почне діяти у 2021 році. «А цієї осені наше головне завдання — навести порядок з адмініструванням податків. У нас для цього є пан Верланов, він дуже порядна людина. Я на нього розраховую», — сказав прем'єр-міністр.

Уряд буде обговорювати з НБУ зниження кредитних ставок

Уряд має намір вести діалог з Національним банком про можливість зниження ставок. Про це розповів у промові перед своїм призначенням новообраний прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Як заробляти з «Мінфіном», якщо ви експерт в фінансах

Якщо у вас є свій сайт, блог або канал в Telegram, і ви добре розбираєтеся в фінансових питаннях, то зможете отримувати додатковий дохід c «Мінфіном». Розповідаємо, як це зробити.

Скільки буде коштувати гектар землі після зняття мораторію (думка експерта)

Вартість української землі сільгосппризначення може зрости в півтора-два рази після скасування мораторію на її продаж, вважає юрист.

Зміцнення гривні восени призупиниться — експерт

Гривня з початку 2019 року активно зміцнюється. Але, ймовірно, восени цей процес трохи призупиниться, вважає директор інвестиційної групи «Універ» Олександр Куликов.

Збільшення гарантій за депозитами до 100 тисяч євро. У чому ризики?

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розробляє проект закону, згідно з яким планується збільшення суми гарантованого відшкодування коштів. На що це може вплинути.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися