Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 серпня 2019, 15:15

Як заробляти з «Мінфіном», якщо ви експерт з фінансів

Якщо у вас є свій сайт, блог або канал в Telegram, і ви добре розбираєтеся в фінансових питаннях, то зможете отримувати додатковий дохід c «Мінфіном». Розповідаємо, як це зробити.

Коли людина вибирає, куди вкласти свої гроші, вона шукає інформацію на спеціалізованих сайтах або форумах. Але мало хто з потенційних вкладників знає, де знайти повні дані щодо депозитів, як порівняти умови різних банків і вибрати оптимальний продукт.

«Мінфін» у цьому році запустив депозитний каталог, в якому зібрані десятки пропозицій по банківським вкладами. В ньому чітко прописані всі умови, а депозитний калькулятор допоможе розрахувати майбутній дохід для будь-якого типу вкладу, вже з вирахуванням податків і зборів.

Але «Мінфін» виступає не тільки в ролі гіда по депозитах. За кожний внесок, оформлений через сайт minfin.com.ua за програмою «Бонус до депозитів» користувач додатково отримує до 1,8% річних — розмір бонусу залежить від обраного вкладу. «Мінфіну» уклав угоди з банками на надання кращих умов для вкладників, тому переваги для клієнтів очевидні.

Як заробляти з «Мінфіном»

«Мінфін» дозволяє отримувати додатковий заробіток без відриву від основного місця роботи. Весь процес вкладається в 4 кроки:

  1. Ви розповідаєте своїм знайомим або читачам про програму «Бонус до депозитів».

  2. Висилаєте їм свій іменний промокод.

  3. Клієнт оформляє депозит з зазначенням отриманого промокода і отримує свій бонус.

  4. Ви отримуєте гроші за свою рекомендацію.

Ваш заробіток буде рости разом з числом нових користувачів, які відкриють депозит з вашим промокодом.

Зрозуміти, який дохід може забезпечити програма «Експерт «Мінфіну» не складно. Чим більше залучено людей, тим вищий заробіток! Якщо експерт протягом місяця передасть отриманий промокод знайомим, а вони скористаються ним при оформленні заявок в акції «Бонус до депозиту», то «Мінфін» заплатить експерту до 350 грн за кожен внесок, в залежності від кількості використаних промокодів.

Важливо зазначити, що умови поширюються тільки на нових учасників акції «Бонус до депозиту». Клієнти, які брали участь в акції раніше будуть тарифікуватися по 50 грн.

Крім грошової винагороди є й інші плюси

Ви будете допомагати своїм друзям та знайомим вибирати саме ті депозитні програми, які їм потрібні, причому на самих вигідних умовах. А вони, в свою чергу, будуть рекомендувати вас своїм знайомим.

Наші партнери можуть пройти навчання з інтернет-маркетингу та лідогенераціі, щоб підвищити ранк свого сайту в Google, залучити більше читачів або клієнтів. А також можуть дізнатися більше про інструменти інвестування та інших фінансових продуктах.

Стати експертом «Мінфіну» і отримати промокод просто

  1. Потрібно заповнити коротку анкету, вказавши ПІБ, e-mail і телефон.

  2. Співробітники «Мінфіну» зв'яжуться з вами для уточнення даних і вишлють на e-mail опитувальник, який потрібно заповнити.

  3. Після цього на e-mail прийде стартовий промокод, а також детальна інструкція до нього.

Переваги для топових експертів «Мінфіну»

Якщо за місяць стартовий промокод використовують понад 10 унікальних вкладників, ви автоматично перейдете до категорії топових експертів «Мінфіну». Команда таких експертів буде сформована до 15.10.2019.

  • Участь у конференціях та інших заходах, які проводить партнер «Мінфіну» компанія BankOnline. Це такі знакові події, як Валютний форум, щорічні конференції FinRetail, Картковий бізнес і технології, які збирають провідних гравців фінансового ринку України. Це реальний шанс для просування персонального бренду і корисних знайомств.

  • Можливість безкоштовно публікувати свою думку на сайті «Мінфін».

Ті, хто не увійде в топ, також отримують оплату за кожного приведеного вкладника, але не будуть брати участь у додаткових заходах від «Мінфіну» і партнерів.

Якщо протягом 3 місяців стартовий промокод жодного разу не був використаний, він стає неактивним. Повторну реєстрацію потрібно буде погоджувати з менеджером «Мінфіну».

Як передати промокод потенційним вкладникам

Поділитися промокодом можна будь-яким зручним способом. Це може бути e-mail-розсилка, смс, повідомлення в соціальних мережах або мессенжерах. Або ж ви можете додати промокод посилання на сторінку «Бонус до депозитів» до свого підпису на форумах: https://minfin.com.ua/deposits/bonus/

Як отримати винагороду за промокод

Після того, як вкладник підтвердив «Мінфіну» розміщення депозиту, експерт «Мінфіну» отримує свою винагороду. Для цього експерту потрібно повідомити працівнику «Мінфіну», куди перераховувати виплати. Підійдуть реквізити поточного рахунку в будь-якому банку або номер карти Приватбанку. Ми перерахуємо гроші до кінця місяця, наступного після підтвердження відкриття депозиту з вашим промокодом. Тобто, якщо внесок був оформлений та засвідчений в серпні, винагорода ви отримаєте до кінця вересня.

Включайтеся в команду експертів «Мінфіну» — це легко та вигідно!

Стати експертом «Мінфіну»

Коментарі - 3

+
0
Andrey M
Andrey M
18 вересня 2019, 11:51
#
Лайфхак для вкладчиків:
Реєструєтесь як експерт.
Отримуєте промокод.
Розміщуєте 10 власних депозитів по 10 тис грн під власним промокодом.
І Ви ТОП експер з всіма плюшками + бонус від Мінфіна + бонуси як експерт.
+
+14
LETOS85
LETOS85
18 вересня 2019, 11:54
#
Написано про 10 УНИКАЛЬНЫХ вкладчиков
+
0
Andrey M
Andrey M
18 вересня 2019, 11:59
#
Так, не звернув увагу.
Тоді підключаємо своїх рідних та близьких.
Ну і потрібно ще одне уточнення: клієнт який розмістив в 10 різних банках буде 10 разів врахований як унікальний (перший депозит в кожному з банків) чи лише унікальність формується по промокодам Мінфіну.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися