Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 серпня 2019, 11:15

Нефьодов пообіцяв бізнесу створити рівні правила у митній сфері

Голова Державної митної служби (ДМС) Максим Нефьодов пообіцяв бізнесу створити рівні правила в митній сфері, але натомість попросив їх не просити преференцій. Про це він заявив в ході зустрічі в Торгово-промисловій палаті України, передає Уніан.

Голова Державної митної служби (ДМС) Максим Нефьодов пообіцяв бізнесу створити рівні правила в митній сфері, але натомість попросив їх не просити преференцій.
Фото: rubryka.com

Що це значить

«Я обіцяю вам рівні правила гри, але і тоді ви не просите для себе якихось преференцій або пільг і не пояснюєте мені, що без цього ваш бізнес не зможе працювати», — сказав він, звертаючись до підприємців.

Він також повідомив про три ключові пріоритети у своїй роботі на наступний рік.

«Пріоритетними для мене на наступний рік будуть три канали роботи: поштові перевезення, автоперевезення на західному кордоні і контейнерні перевезення в портах. Розумію, що є й інші проблеми, але це те, що буде у фокусі, і добре, щоб нам на ці три історії вистачило ресурсів», — додав очільник митниці.

Читайте також: Бізнес назвав 8 пріоритетів для новообраного парламенту

Також Нефьодов закликав працівників митниці працювати за новим прозорими правилами і в разі чинення на них тиску повідомляти йому особисто про ці факти.

Читайте також: Нефьодов закликав писати йому особисто про корупцію на митниці

Що відомо

  • Бізнес помітив поліпшення в роботі митниці. Митний індекс зріс у першій половині 2019 і склав 3,24 бала за 5-ти бальною шкалою.

  • При цьому зменшилася кількість незадоволених якістю митних послуг (28%), тоді як півроку тому таких було майже 40%.

  • Роботою «єдиного вікна» «швидше або повністю задоволені» 52% респондентів, незадоволені — 23%.

Коментарі - 4

+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
21 серпня 2019, 11:40
#
Вся беседа не о чем! Хотите показательный офис- не будет, хотите преференций ( от значимости груза ) — не будет! Все изменения начнутся через два года! А пока дайте денег на новые зарплаты для таможенников! Большая зарплата — удар по коррупции! И все А еще вопрос открытия базы перемещения грузов импортерами! https://www.facebook.com/max.nefyodov?epa=SEARCH_BOX очень интересный подход!
+
0
bonv
bonv
21 серпня 2019, 11:49
#
Брехня. Коломойський вже якось сказав що він не колгосп... Чи олігархи яким підспівує зе-влада то не бізнес?:)
+
0
Oligarh
Oligarh
21 серпня 2019, 12:00
#
О Великий Петр, не пиши больше рабутнику своему такие скрипты и лозунги… хотя не, пиши… хоть поржать можно)
+
+28
bonv
bonv
21 серпня 2019, 12:04
#
Бізнесмен Ігор Коломойський відреагував на ідею новообраного президента Володимира Зеленського провести зустріч із представниками «великого, середнього і малого бізнесу».
«Збирати всіх разом – це утопія. Тобто, якщо ти хочеш з кимось спілкуватися, то спілкуйся один на один. З потужним бізнесом не спілкуються, як із колгоспом. Це не колгоспне збори. У кожного гроші люблять тишу, і не кожен буде розповідати про свої секрети», – сказав олігарх в інтерв’ю програмі «Наші гроші», оприлюдненому 2 травня.
Новообраний президент України Володимир Зеленський 2 травня анонсував зустріч із представниками бізнесу. Точної дати зустрічі Зеленський не назвав, зазначивши, що вона відбудеться «найближчим часом».
«За мого президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими. Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей. Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі – вже найближчими днями. Розставимо всі крапки над «і», – йдеться в повідомленні.
Синок забув хто в домі господар:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися