Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 серпня 2019, 13:58

В Україні змінять правила виплати субсидій

Уряд змінить порядок виплати монетизованих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Про це пише ubr.ua.

Уряд змінить порядок виплати монетизованих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
Фото: ain.ua

Що це значить

  • Крім відділень Ощадбанку та Укрпошти, отримати пільги готівкою можна буде в будь-якому іншому банку, включеному до переліку уповноважених банків.
  • За новим порядком одержувач пільг зможе самостійно обрати банк, в якому йому зручно отримувати виплати.
  • При цьому інформацію про платіжні реквізити пенсіонерів пенсійний фонд передасть автоматично. І такі пільговики зможуть отримувати субсидії разом з пенсіями.

І хоча в проекті постанови не уточнюється, які саме банки слід вважати уповноваженими, очевидно, що мова йде про банки, яким Мінфін дозволив виплачувати пенсії українцям. Зараз таких 38.

Відповідну пропозицію Міністерства соціальної політики Кабмін розгляне на засіданні 14 серпня.

Коментарі - 4

+
+23
Александр Павличенко
Александр Павличенко
14 серпня 2019, 20:39
#
Шановні автори, ця схема/порядок/ виплати субсидій працює вже з січня поточного року... інша річ ,що Мінсоцполітики разом з ПФУ як губили файли з персональними даними пенсіонерів/субсидіантів так і продовжують це робити по цей час...а тому, особисто мені, доводилось розшукувати 2-3 місяці перераховану «кудись» субсидію... потім стояти в черзі в Ощадбанк замість Приватбанку, отримувати готівку на руки , після чого за власні кошти перераховувати її на свій пенсійний рахунок, з якого потім  сплачувати за комунальні послуги... про це треба писати, а не звітувати про досягнення... ганьба!!!
+
0
Татьяна Влас
Татьяна Влас
14 серпня 2019, 23:33
#
Я получаю соц. выплаты (через Приват банк) и у меня оформлена субсидия. Я ни как не могу добиться, что бы получать всё в одном банке.... С сылаются на приказ (свыше) указывая, что только через Ощад банк можно получать субсидию, если у вас социальные выплаты а не пенсия..... КАК МОЖНО ДОБИТЬСЯ ЧТО БЫ ПОЛУЧАТЬ ВСЕ В ОДНОМ БАНКЕ????
ОЧЕНЬ ЭТОГО ХОЧУ.... ОТВЕТЬТЕ КАК ЭТОГО ДОБИТЬСЯ???
+
0
Maksym .
Maksym .
15 серпня 2019, 9:07
#
Ну скоро просто в ПБ оформляете и они сами даже передадут за Вас заяву в совбез (так работает с пенсией и соц. помощью), может будет и с субсидиями)
+
0
BobKickass
BobKickass
15 серпня 2019, 11:27
#
«Кроме отделений Ощадбанка и Укрпочты, получить льготы наличными можно будет в любом другом банке, включенном в перечень уполномоченных финучреждений.»

Люди смогут купить Модель-Т любого цвета, пока этот цвет черный… (с)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися