Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2019, 11:10

Коломойський оскаржив заборону на продаж Промінвестбанку

Київський апеляційний суд 1 серпня відкрив провадження за апеляційною скаргою ТОВ Телерадіокомпанія «Жиса» на рішення Печерського райсуду Києва від 24 липня, який заборонив Державній виконавчій службі та фондової біржі ПФТС вчиняти будь-які дії з продажу 99,77% акцій Промінвестбанку. Про це пише Finbalance.

Київський апеляційний суд 1 серпня відкрив провадження за апеляційною скаргою ТОВ Телерадіокомпанія «Жиса» на рішення Печерського райсуду Києва від 24 липня, який заборонив Державній виконавчій службі та фондової біржі ПФТС вчиняти будь-які дії з продажу
Фото: finclub.net

Що відомо

Російська держкорпорація ВЕБ.РФ у межах зазначеної справи подала позов до ряду компаній, пов'язаних з Ігорем Коломойським і його партнерами (зокрема ТОВ Телерадіокомпанія «Жиса», ТОВ " Приватофис, ТОВ Дайрис, ТОВ Крим Дівелопмент, ТОВ Аеробуд тощо), а також до екс-голови правління Приватбанку Олександра Дубілета.

Читайте також: Промінвестбанк можуть придбати компанії, близькі до екс-глави Альфа-Банку — ЗМІ

ВЕБ.РФ просить український суд зняти арешт з акцій Промінвестбанку, який був накладений постановою держвиконавця від 29 травня 2019 року.

Російська держкорпорація заявляла, що раніше Верховний Суд України заборонив держвиконавцям вчиняти будь-які дії з акціями Промінвестбанку.

28 серпня планується аукціон з продажу 99,77% акцій Промінвестбанку на фондовій біржі ПФТС. Початкова ціна лота - 532 млн грн.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
6 серпня 2019, 11:12
#
От хто працює в Україні не покладаючи рук... (для своєї користі)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися