Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2019, 12:17

Сьогодні оберуть очільника Держмитниці

Сьогодні в 17.00 повинен відбутися завершальний етап конкурсу на посаду голови нової Державної митної служби. Про це прес-служба Міністерства фінансів повідомила у Facebook.

Сьогодні в 17.00 повинен відбутися завершальний етап конкурсу на посаду голови нової Державної митної служби.
Фото: prioritet.org

Що відомо

«Сьогодні о 17.00 має відбутися завершальний етап конкурсу на голову нової Державної митної служби», – зазначено в повідомленні. До фінального етапу конкурсу дійшло троє претендентів – перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, керівник ГО «Центр розвитку цифрової економіки», експерт Центру соціально-економічних досліджень Андрій Саварец, а також проректор з наукової частини Університету митної справи і фінансів Євген Гармаш.

Читайте також: ЗМІ дізналися, хто очолить податкову і митницю

Міністерство приурочило завершення конкурсу до свята - Дня митної служби України.

"Якби в 2013 році День митної служби, святкували 25 червня, не перетворили на День працівника податкової та митної справи України 18 березня, для всіх працівників митниці проведення фіналу конкурсу на голову ГТС стало би справжнім подарунком! Але Міністерство фінансів не чіпляється за формальності і вітає всіх, для кого цей день залишився святом!

Професія митника надзвичайно важлива: від вашої роботи залежить безпека кордону та зовнішня торгівля, а значить - і зростання доходів держави і доброчесна конкуренція серед бізнесу.

Віримо, що після завершення конкурсу на керівника ГТС, її голова візьме курс на ліквідацію тіньових схем, спрощення митних процедур і діджиталізацію митниці", - пишуть у Міністерстві фінансів.

Нагадаємо, 24 червня Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Кабінету міністрів і постановив відновити дію розпорядження про проведення конкурсу на посаду голови ДМС.

Коментарі - 1

+
+15
bonv
bonv
25 червня 2019, 12:50
#
Курс на ліквідацію попередніх тіньових схем і розробка та впровадження нових з вищими розцінками..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися