Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 12:13

Суд розблокував конкурс на посаду керівника Держмитниці

24 червня колегія суддів Шостого апеляційного адмінсуду розглянула апеляційну скаргу та постановила відновити дію розпорядження про проведення конкурс на посаду голови Держмитної служби. Про це йдеться у повідомленні Мінфіну.

24 червня колегія суддів Шостого апеляційного адмінсуду розглянула апеляційну скаргу та постановила відновити дію розпорядження про проведення конкурс на посаду голови Держмитної служби.
Фото: hvylya.net
  • Підставою такого рішення стало недоведення позивачами наявності підстав для його призупинення.
  • Перепони для продовження відбору кандидата на посаду голови Державної митної служби усунено. Наступний крок — НАДС має зібратися і ухвалити рішення про подальший перебіг процедури.

Що відомо

Як повідомляють в Мінфіні, відповідно до Закону про держслужбу, конкурсна комісія уповноважена лише частково виконати постанову Окружного адміністративного суду Києва від 17 квітня, а саме «зупинити проведення дій з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови державної митної служби».

Разом з тим, згідно із законом термін подачі документів на конкурс може становити не менше 15 і не більше 30 календарних днів з дня отримання інформації про проведення конкурсу, при цьому результати конкурсу публікуються на пізніше 45 календарних днів з цієї ж дати.

З огляду на це в Мінфіні пояснили, що в разі призупинення дій Комісії з проведення конкурсу і після прийняття рішення про його відновлення відповідні процедури повинні бути проведені з урахуванням граничного терміну.

Читайте також: Мінфін назвав ризики зриву конкурсу на голову митниці

Станом на 17 квітня, коли було прийнято постанову суду, пройшло 28 днів з дати оголошення конкурсу. Тобто, коли буде прийнято рішення про відновлення конкурсу, відлік почнеться з 29 дня. Всі результати попередніх етапів відбору, зокрема й визначення фіналістів, залишаються в силі.

Нагадаємо, 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва зупинив проведення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Також раніше повідомлялося, що в конкурсі на керівника Державної податкової служби переміг заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Коментарі - 7

+
+26
corsww
corsww
24 червня 2019, 20:25
#
От клоуны. Любой нормальный человек уже давно понимает. Кто больше всех заплатил тот и победил. Таможня это вообще Клондайк.
+
0
Anatoliy France
Anatoliy France
25 червня 2019, 12:25
#
Я что-то пропустил, когда это нормой стало подбирать кадры по взяткам? Вот у нас НР подбирают: по образованию, по опыту, по знаниям, по личным качествам, сложные собеседования проводят, тесты там всякие, а вы вот так легко - «кто больше всех заплатил», может вы поделитесь своими познаниями «нормы» с нашими НР, может они как-то не так живут, как живут «нормальные» люди?
+
+11
corsww
corsww
25 червня 2019, 12:49
#
Ну да и коррупции в этой стране НИКОГДА НЕ было и не будет!! С трибуны так закричите. И к конце добавьте. Я СКАЗАЛ! И не надо смешить мои тапочки. Госслужбы забиты родственниками и друзьями. За  любую бумажку где бы то угодно нужно заплатить. Чуть ли не по радио на таможнях объявляют сумму взятки которую нужно отдать. Вы в Украине находитесь? Я да. Так что удачи. Лень говорить очевидные вещи человеку который изначально стоит в позе лицемера.
+
0
Anatoliy France
Anatoliy France
25 червня 2019, 13:51
#
А может вы возводите это в норму? И хотите чтобы я поверил вашу мантру? Как пример - мне такие же маргиналы как и вы перед ВУЗом рассказывали что все за взятки, экзамены без взяток не сдашь и т.д. и т.п., а потом оказалось что они просто идиоты и без взяток не способны сдать даже простую контрольную, так я проучился 5 лет и не заплатил ни одной взятки, а маргиналы несли постоянно. Так может проблема не в ко-ко-коррупции, а в головах вроде вашей?
+
0
corsww
corsww
25 червня 2019, 14:02
#
Да? И вы конечно не видели там ни одного человека который бы не учился за взятки!!! И ни одного препода которому бы студенты не собирали на экзамен? Вот это вуз у вас!!! Восхищен. В какой стране он находится? Всем буду советовать Потому что во всех остальных я уверен да и все мои знакомые тоже именно за взятки все и происходит Ладно скучно мне с вами. Напоследок. Лицемерие грех. Если вы не знали.
+
0
Anatoliy France
Anatoliy France
25 червня 2019, 14:21
#
Вы мой текст не читали? Я так и думал! Всего плохого. Атеисты не грешат априори! Если не знали.
+
0
faxbox
faxbox
30 червня 2019, 16:05
#
Вузы это цветочки... Назначения на такие должности, в Украине, однозначно договорняковые. По крайней мере, до настоящего времени.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися