Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2019, 19:42

Головне за тиждень: новий президент, облікова ставка і 5 позовів від Коломойського

Правління Національного банку України ухвалило рішення знизити облікову ставку до 17,5% річних. Вперше за два роки.

Бізнес озвучив сім очікувань від нового президента

Європейська бізнес асоціація (ЄБА) назвала сім першочергових кроків, яких бізнес очікує від новообраного президента України в перші місяці його роботи на посаді.

У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією

Для боротьби з корупцією команда обраного президента Володимира Зеленського планує скасувати депутатську недоторканність, перезапустити антикорупційні органи та зменшити тиск на бізнес.

Коломойський подав п'ять нових позовів проти Нацбанку — ЗМІ

19 квітня Ігор Коломойський подав 5 нових позовів в Господарський суд Києва до Нацбанку і Приватбанку.

Нафтогаз погодив із Кабміном зменшення ціни на газ для населення

Нафтогаз спільно з представниками уряду розробив новий механізм визначення регульованої ціни, який дозволяє не тільки уникнути підвищення вартості газу для населення та теплової генерації з 1 травня 2019 року, але й зменшити її до рівня 8247 гривень за тисячу кубометрів (кінцева роздрібна ціна).

Всесвітній банк назвав ключові реформи в Україні за 5 років

Протягом останніх п'яти років Україна реалізувала ряд реформ в різних сферах, незважаючи на гострі проблеми в політиці, безпеці і економіці. Про це йдеться в новому огляді Світового банку в Україні.

Розенко: Субсидії на новий сезон переоформлять автоматично

Кабінет Міністрів ввів автоматичний перерахунок субсидій для більшості домогосподарств з травня. Про це віце-прем'єр-міністр Павло Розенко сказав в ході години запитань до уряду у Верховній Раді.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
26 квітня 2019, 21:12
#
НБУ НАКЛАВ МІЛЬЙОННІ ШТРАФИ НА КІЛЬКА БАНКІВ ЗА ПОРУШЕННЯ В СФЕРІ ФІНМОНІТОРИНГУ
http://finbalance.com.ua/news/NBU-naklav-milyonni-shtrafi-na-kilka-bankiv-za-porushennya-v-sferi-finmonitorinhu
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
26 квітня 2019, 23:39
#
Редакція порталу Finance.ua заявила, що 24 квітня до неї прийшли з обшуком представники правоохоронних органів.
«В результаті 11-годинного обшуку у співробітників компанії забрали робочі комп’ютери, а з серверної винесли всі сервери», — йдеться в повідомленні.
Як зазначається, про причини обшуку у Finance.ua дізналися з наданих правоохоронцями документів. З них випливає, що Finance.ua підозрюють у тому, що компанія під виглядом фінансової організації зв’язувалася з якимись «потерпілими», яким був потрібен кредит, і просила зробити «страховий внесок у розмірі 15%» для отримання кредиту, а потім виводила ці гроші в офшори.
«Вважаємо ці звинувачення абсурдними. Finance.ua розвиває сервіс порівняння кредитів у банках і МФО, який дозволяє вибрати кредит і відправити онлайн-заявку в кредитні організації. При цьому ми ніколи не беремо грошей з користувачів сервісу, не просимо робити ніяких платежів або внесків. Finance.ua фінансується за рахунок розміщення реклами і комісій від банків за залучених клієнтів і не бере грошей з користувачів, – розповів директор Finance.ua Сергій Віндерських. — Для всіх відвідувачів наш сервіс порівняння кредитів безкоштовний. У 2018 році завдяки йому кредит або кредитну картку отримали 49 тисяч осіб. Зараз наші адвокати готують скарги на проведення незаконного обшуку».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися