Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 квітня 2019, 19:29

Головне за тиждень: Приватбанк, санкції РФ і чого чекати після виборів

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів про націоналізацію Приватбанку.

МВФ підтримує націоналізацію Приватбанку

Ключовий кредитор України — Міжнародний валютний фонд — висловив підтримку націоналізації Приватбанку. Про це йдеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана.

30 днів на роздуми: Сценарії розвитку подій навколо Приватбанку

Головною новиною цього тижня на фінансовому ринку став вердикт Окружного адміністративного суду Києва. Після майже дворічних роздумів служителі Феміди визнали націоналізацію Приватбанку незаконною.

Суд прийняв ще одне рішення на користь Коломойського по Привату — Нацбанк

Суд повністю задовольнив позов підконтрольної колишньому акціонеру Приватбанку Ігорю Коломойському кіпрської компанії Triantal Investments Ltd за процедурою примусову конвертацію акцій в капітал.

Росія ввела нові санкції проти України

Уряд Росії розширило санкції проти України, забороняючи експорт нафти і нафтопродуктів в країну. Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

У Росії стверджують, що під санкції потрапили 30% товарообігу РФ і України

Сумарний оборот потрапили під санкції товарів оцінюється більш ніж в 4,3 млрд дол. Про це повідомили в Мінекономрозвитку РФ.

ЗЕ-команда розповіла, як буде змінювати банківську сферу

Член команди кандидата в президенти Володимира Зеленського Вікторія Страхова оприлюднила орієнтовну програму реформ в банківському секторі, які планує провести нова влада в разі обрання Зеленського президентом.

Суд зупинив конкурс на посаду голови Митної служби

Окружний адміністративний суд міста Києва призупинив дію розпорядження Кабінету міністрів про оголошення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
20 квітня 2019, 14:47
#
Ни одна плохая новость не сможет испортить прекрасного субботнего настроения…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися