Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2019, 19:45

Головне за тиждень: накопичувальна пенсія, вартість monobank і чи вигідно купувати франшизу

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку завершила розробку проекту закону, який вводить в Україні пенсійну систему 2-го рівня.

Кабмін змінить систему виплати субсидій готівкою

У разі якщо субсідіант допускав прострочення в оплаті житлово-комунальних послуг при отриманні монетизувати субсидії, на наступний період субсидія йому буде призначатися в безготівковій формі.

Стало відомо, скільки вклали в monobank

У проект, який запустила екс-команда Приватбанку, мобільний банк monobank вже вклали близько двох мільйонів доларів. Про це розповів один зі співзасновників мобільного банку Дмитро Дубілет.

Чи варто інвестувати в ресторанні франшизи і що вони дають

В Україні набирає обертів ресторанний бум. Цим бізнесом цікавляться і ресторатори зі стажем, і новачки, які розраховують добре заробити на «апетитному» ринку.

Оплачувати інтернет-покупки тепер можна через Google Pay. Відео

Українці тепер можуть оплачувати товари і послуги в інтернеті за допомогою Google Pay. Як це працює — дивіться на відео.

Банкам відкриють доступ до інформації про позичальників

Кабмін дозволив банківським установам отримувати інформацію з державних реєстрів щодо осіб, які звертаються для отримання кредитів.

Досвід вкладника, який пережив 17 банкрутств банків

«Мінфін» продовжує знайомити читачів з особистим досвідом учасників проекту «Бонус до депозиту».

Vodafone повернув помісячну оплату мобільного зв'язку

АМКУ проведе 15 квітня заключні слухання по розрахунковому періоду в чотири тижні, який раніше встановила «велика трійка» операторів мобільного зв'язку у своїх тарифних планах. Чи готові оператори повернути помісячну оплату?

500 000 грн або 100 000 євро: скільки повинні отримувати вкладники банків-банкрутів

Зараз максимальна сума, яку компенсує Фонд гарантування вкладів України вкладникам банків-банкрутів, не перевищує 200 000 грн. Це обмеження було встановлено ще сім років тому.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися