Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2019, 15:43

Оплачувати інтернет-покупки тепер можна через Google Pay. Відео

Як зазначають у компанії, завдяки співпраці з українськими партнерами Wayforpay і Portmone.com майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку опцію. Серед них Алло, Интертоп, Yakaboo, Карабас, Goodwine, Dominos та інші. 

Українці тепер можуть оплачувати товари та послуги в інтернеті за допомогою Google Pay.
Фото: retailers.ua
Українці тепер можуть оплачувати товари та послуги в інтернеті за допомогою Google Pay. Про це йдеться в повідомленні української «дочки» Google.

Що це означає

  • Головними перевагами цього рішення є безпечність та економія часу.
  • Немає необхідності щоразу заповнювати довгі форми з даними платежу. Для оплати достатньо натиснути кнопку «Оплатити через G Pay» на сайті, де ви робите покупку.

Список партнерів буде поступово розширюватися. Уже зараз над інтеграцією Google Pay в свої додатки працюють Uklon, Portmone.com та інші.

Як це працює

Як оплачувати покупки в інтернеті за допомогою Google Pay, можна подивитися у відео.
«Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Клієнту не потрібно носити з собою гаманець, і при оплаті в магазині потрібно всього лише піднести мобільний телефон до безконтактного терміналу. Тепер завдяки Google Pay онлайн при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно як для користувачів, так і для онлайн-продавців», - прокоментував Дмитро Шоломко, директор Google Україна.
Сьогодні партнерами Google Pay в Україні є вже 19 банків, а число точок, де можна оплачувати свої покупки через Google Pay, вже перевищує 200 тисяч.

Коментарі - 2

+
+18
locustsucol
locustsucol
27 березня 2019, 16:33
#
Нарешті.
+
0
m0ps
m0ps
27 березня 2019, 16:52
#
ApplePay для оплаты онлайн уже использую. Удобно. Хорошо что и гугл решил подсуетиться :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися