Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 березня 2019, 12:42

Подарунки до свята весни: акції забудовників в березні

З початком весни забудовники активізувалися. На березень вони запланували не тільки акції для клієнтів, але і підвищення цін.

«Мінфін» вивчив пропозиції забудовників, серед яких знайшлося місце розстрочкам і знижкам, акціям і подарункам. Втім, святковий настрій не завадив компаніям заявити про прийдешнє підвищення цін на квадрати. Деякі із забудовників вже навіть встигли виконати обіцянку.

Інтергал-Буд

У житловому комплексі «Малахіт» будівництво підійшло до заключного етапу. До кінця березня Інтергал-Буд пропонує знижки до 10% на квартири в будинку №5. Вартість квартир коливається в діапазоні від 24 750 до 33 850 грн/м².

Комплекс «Малахіт» будують біля Солом'янського парку, поруч з ботсадом ім. Фоміна, за адресою: Богданівська, 7а. У пішій доступності знаходиться метро «Вокзальна». У будинку обіцяють побудувати власний дитячий сад.

Майбутні мешканці ЖК «Академ-Квартал» можуть скористатися новими умовами розстрочки: до 5 років з першим внеском від 30%. Комплекс будується в Солом'янському районі, за адресою: провулок Приладний, 10. Компанія обіцяє завершити перші два будинки до кінця цього року. А поки що вартість квартир становить від 15 550 грн/м² до 20 150 грн/м².

Укрбуд

Тема розстрочки актуальна і для Укрбуду. Компанія оновила дві пропозиції: на паркінг і довгострокову розстрочку на квартири на 30 місяців.

Розстрочка на паркінг

Розстрочка на паркінг діє на окремі паркомісця в 6-ти житлових комплексах.

Мешканці ЖК «Аристократ», «Парк-хол «Горький» та «Новопечерський двір» можуть оформити розстрочку на 4 місяці. Тим, хто планує жити в ЖК «Новомостицький», «Козацький» і «Герцен Парк», доступна розстрочка до кінця 2019 року.

Покупці отримують розстрочку з фіксацією курсу гривні за умови оплати рівними чотирма платежами. У разі розстрочки на 4 місяці оплатити паркомісце необхідно до 30 червня цього року.

Акційна пропозиція діє до 31 березня 2019 року.

Розстрочка на купівлю квартири

Розстрочку на 30 місяців повернули, та ще й додали до неї знижку 8%. Але тільки за умови першого внеску від 25%. Чим більша сума першого внеску, тим більша знижка на квартири.

Акція діє до кінця березня в 10 житлових комплексах, для більш ніж 1 900 квартир.

Як діє акція

У таблиці наведено розрахунки на прикладі квартири в ЖК Twin House, при вартості квартир 17 600 — 20 400 грн/м². Заявлений термін введення в експлуатацію — 2 квартал 2020 року.

Перший внесок, від загальної вартості

Сума, грн

Щомісячний платіж, грн

25%

від 162 104

від 18 228

50%

від 324 208

від 12 152

Розстрочка безвідсоткова, з можливістю повної оплати квартири як до закінчення будівництва, так і після заселення. Дострокове погашення без штрафних санкцій. Довідка про доходи та поручитель не потрібні.

Заповнити заявку на купівлю квартири в новобудовах Києва

Весняна знижка на квартири за умови повної оплати

У березні діє 8% весняна знижка на квартири в тих комплексах, які будуть здані до кінця 2019 року. Якщо відразу внести оплату, квартиру на лівому березі можна придбати за ціною від 1 284 835 гривень, — наприклад, в ЖК FREEDOM. Квартира на правому березі, в ЖК «Пектораль», обійдеться приблизно на 200 тисяч дорожче.

Вартість квадратного метра стартує від 19 504 грн. У пропозиції беруть участь понад 160 квартир в 4 житлових комплексах:

  • «Новомостицький»
  • «Пектораль»
  • «Харківський»
  • «Freedom»

Київміськбуд

Як ми писали в попередньому огляді, Київміськбуд ще з січня попереджав своїх клієнтів про планове підвищення цін. Перша хвиля подорожчання пройшла в лютому, а з 1-го березня квадратний метр виріс ще в двох ЖК: «Італійський квартал» та «Абрикосовий". Залежно від об'єкта, ціна квадрата збільшилася на 300-1000 грн. Перевірити інформацію про зміну базової вартості можна на сайті компанії.

Планове подорожчання очікується на об'єкти ЖК «Урлівський-1», ЖК «Медовий-2», ЖК «Отрада». Рівень цін зазвичай прив'язаний до етапу будівництва.

Компанія пропонує знижки від 2 до 27% на квартири в Києві за умови 30%, 50% або 100% оплати. Чим менша передоплата — тим скромніша знижка.

DIM

До 8 березня холдинг DIM group підготував спеціальну пропозицію в ЖК «Новий Автограф». Цей комплекс почали будувати біля метро «Дарниця» за адресою: вул. Генерала Жмаченка, 28.

З 6 до 22 березня на 15 акційних квартир діє знижка до 16%. Вартість квартир на рівні 22 150 — 30 850 грн/м².

Заповнити заявку та обрати об'єкт для інвестування

GEOS

Будівельна компанія GEOS анонсувала акції та подарунки для покупців житла в різних комплексах.

У ЖК Adamant, який введений в експлуатацію з початку 2019 року, можна придбати будь-яку квартиру зі знижкою 3,5% — за умови 100% оплати. А на однокімнатні квартири до весняного свята 8 березня діє знижка 8%. Спеціальна вартість передбачена при повній оплаті на останні паркомісця в підземному паркінгу комплексу.

ЖК Melody Park пропонує безвідсоткову розстрочку до 20 місяців, а до 15 березня поточного року обіцяє знижки 8% на всі комори.

ЖК Alter Ego, який вже зданий в експлуатацію, встановив знижку 8% на однокімнатні квартири. А при купівлі трикімнатної квартири — комора в подарунок.

ЖК Cardinal заявляє, що у них найнижча ціна на трикімнатні квартири на Печерську: 35 500 грн за квадратний метр.

ЖК Orange City оголосив знижку 3% на однокімнатні та двокімнатні квартири до 15 березня 2019 року.

У «Мінфіну» з'явився Телеграм-канал, присвячений найактуальнішим акціям від забудовників Києва. Приєднуйтесь!

Saga Development

Молоді сім'ї та сім'ї з дітьми можуть скористатися розстрочкою на придбання 2-х, 3-х або 4-кімнатного житла в ЖК Happy House з фіксованою вартістю. Умови покупки залежать від складу сім'ї. Детальні умови акції — в одному з попередніх оглядів.

«Індивідуальні умови розстрочки для великих сімей» в San Francisco Creative. Початковий внесок — 50% вартості, решта 50% вносяться після завершення будівництва. Розстрочка діє на 3- та 4-кімнатні квартири комплексу до 31 березня. Площа 3-кімнатної квартири складає 77 м²-95 м², а 4-кімнатної 96 м²-97 м².

Seven Hills

Seven Hills пропонує акційні умови для покупців квартир фінального будинку №5 в комплексі Park Avenue VIP. Йдеться про розстрочку на умовах авансу $10 000, решта суми виплачується після введення будинку в експлуатацію.

Фундамент

Будівельна група «Фундамент» пропонує знижки для досить вузького кола клієнтів.

До 15 березня 2019 року діє «Акція для сусідів від преміум апартаментів Камертон». Всі сусіди Камертона — тобто ті, хто проживає за вказаними в списку адресами, можуть придбати квартиру зі знижкою від 50 до 100 доларів США за кв. м. Знижка надається в гривні за офіційним курсом НБУ на день підписання Попереднього договору купівлі-продажу квартири.

Умови купівлі

Розмір знижки, у.о/кв.м від прайсової вартості

Розстрочка

50$

Повна оплата вартості квартири протягом 3 банківських днів з дати підписання договору.

100$

Для участі в акції необхідно пред'явити співробітникам відділу продажів відповідний буклет: один флаєр дає можливість отримати знижку на 1 квартиру. Знижка не сумується з іншими акціями, не передається третім особам і має обмежений термін дії.

«Акція для сусідів від Welcome Home Привітний квартал». У всіх сусідів Welcome Home Привітний квартал є можливість отримати знижку 500 грн на кожному кв.м — на будь-які умови від базової ціни. Акція діє при наявності буклету з унікальним кодом, який потрібно надати до відділу продажів. Один флаєр дає можливість отримати знижку на 1 квартиру. Знижка не сумується з іншими акціями та не передається третім особам, має обмежений термін дії.

У цьому ж комплексі до кінця березня будуть діяти знижки на всі квартири до -12%.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Докладні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників Києва, а також — учасників Рейтингу київської нерухомості.

На сторінці «Бонус до депозиту» тепер можна розрахувати інвестиційну дохідність за окремими об'єктами нерухомості. 

Связаться с застройщиком

Анна Максимова

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися