Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 січня 2019, 14:46

Смолій: Ліквідація Нацкомфінпослуг — умова фінансової стабільності

Що ліберальнішіми ставатимуть умови для учасників фінансових ринків, бізнесу та населення, то більше уваги Нацбанк приділятиме фінансовій стабільності. Її головна умова — спліт функцій Нацкомфінпослуг. Про це заявив Яків Смолій під час зустрічі НБУ з клієнтами та партнерами.

Що ліберальнішіми ставатимуть умови для учасників фінансових ринків, бізнесу та населення, то більше уваги Нацбанк приділятиме фінансовій стабільності.
Фото: segodnya.ua

За словами голови НБУ, 2019 рік має бути присвячений наступному важливому кроку, без якого фінансова стабільність не лише в межах банківського сектору, а в межах всієї фінансової система, неможлива. Ідеться про «спліт», за яким майбутнє небанківського фінансового сектору.

Читайте також: Чому потрібен СПЛІТ

Ухвалення Верховною радою законопроекту про «спліт» недарма стало одним зі структурних маяків нової програми співпраці України з МВФ як передумова зміцнення фінансового сектору.

Що це дасть

  • Це дасть змогу привести небанківський фінансовий ринок у відповідність до європейських стандартів, підвищить якість роботи фінансових компаній та захист споживачів, а також створить умови для приходу на цей ринок нових іноземних гравців.

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
16 січня 2019, 14:51
#
Тут вже важче зраду знайти?:)…
+
0
Arthur77
Arthur77
16 січня 2019, 16:24
#
Вопрос уже перезрел.Структура ничего не делала и ни за что не отвечала.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися