Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2018, 20:12

Найголовніше за середу: Кухня «Мінфіну», передбачення від Saxo Bank, короткі онлайн-кредити, МВФ та держбюджет-2018

День народження: що відбувається на кухні «Мінфіну»

Для наших читачів «Мінфін» — це фінансовий ресурс, де зібрана актуальна інформація про курс валют, банківські продукти, інвестиційні інструменти. Але це тільки видима частина порталу. А ще у «Мінфіну» є 10-річна історія і ми, — його команда. Відкриваємо завісу над тим, що відбувається на внутрішній кухні «Мінфіну».

Шокуючі передбачення на 2019 рік від Saxo Bank

У Німеччині почнеться економічний спад, Apple «забезпечить фінансування» компанії Tesla, Трамп скаже Пауеллу, що він звільнений, лейбористи отримають вирішальну перемогу, після чого прем'єр-міністром стане Джеремі Корбін, а пара GBPUSD встановить паритет.

В Україні зріс ринок коротких онлайн-кредитів

Ринок коротких онлайн-кредитів продовжує в Україні активний розвиток. Про це йдеться в статистичних даних Міжнародного бюро кредитних історій (МБКІ).

Кабмін затвердив меморандум для нового кредиту від МВФ

Кабінет Міністрів затвердив проекти листа про наміри та меморандуму щодо співпраці з Міжнародним валютним фондом за програмою stand by. Відповідне рішення прийнято під час засідання уряду.

Кабмін вніс у Раду законопроект про зміну держбюджету-2018

Кабінет міністрів вніс у Верховну Раду законопроект «Про внесення змін до закону» Про державний бюджет України на 2018 рік". Проект закону № 9369 зареєстрований сьогодні, 5 грудня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися