Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2018, 19:33

Найголовніше за понеділок: Воєнний стан, курс долара, Ощадбанк, євробонди та МВФ

Перепочинок для гривні закінчився. Чому курс може знову піти вгору

Ситуація на міжбанку минулого тижня не дала гривні істотно зміцнитися. Ринок явно досяг курсового «дна» по долару і зараз починається корекція. Найсприятливіший період для гривні — дні клієнтських бюджетних платежів — завершено. Настає час активного заходу в банківську систему відшкодувань ПДВ. Це важкий період для гривні.

Порошенко підписав указ про введення воєнного стану і вніс в Раду законопроект

Президент України Петро Порошенко підписав указ про введення в країні військового стану строком на 2 місяці. Даний указ опублікований на офіційному порталі президента.

Курс на найближчий час: ситуація складна, але чи варто скуповувати валюту

У понеділок на валютному ринку ситуація знову зміниться. Спрацюють як економічні фактори, так і останні події в Азовському морі.

Ощадбанк здобув перемогу над РФ у Міжнародному арбітражі

Міжнародний арбітраж ухвалив безпрецедентне рішення про стягнення з РФ на користь Ощадбанку 1,3 мільярда доларів. Про це повідомляє прес-служба банку.

Євробонди України різко впали через російську агресію

Котирування єврооблігацій України у понеділок вранці різко знижуються у ціні на новинах про напад російських військових на українські кораблі в Керченській протоці і можливе введення в країні воєнного стану. Про це свідчать дані системи Bloomberg.

Якщо введуть військовий стан, НБУ може перевести банки на ручне управління

Вчора на засіданні ввечері РНБО ухвалила рішення запропонувати ввести військовий стан в Україні. Його хочуть оголосити на 60 діб. Такий захід ще повинен схвалити український парламент, який буде голосувати за нього сьогодні після обіду.

МВФ прокоментував співпрацю з Україною в разі воєнного стану

Міжнародний валютний фонд не має формальних юридичних заборон, які перешкоджають продовженню співпраці в умовах воєнного стану. Про це повідомила прес-служба київського офісу МВФ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися