Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2018, 20:07

Найголовніше за середу: Зарплати, пенсії, депозити від Monobank, недооцінена гривня і умови МВФ

На паузі: чому українцям не поспішають підвищувати зарплати

В Україні стало більше роботи. За даними Державної служби зайнятості, вперше за останні чотири роки в Україні зросла кількість працевлаштованих громадян — до 16 млн. осіб, і скоротилося офіційне безробіття — до 9,7%. Кількість вакансій у базі Держслужби збільшилася на 8% — до 616 тис.

Monobank запускає депозити у валюті

Monobank запустив для бета-користувачів банку депозити в доларах та євро. Про це в своєму телеграм-каналі написав один із засновників банку Дмитро Дубілет.

НБУ виявив схемні транзитні операції на 22,64 мільярда гривень

Левова частка схемних операцій, проведених через банки, які виявив НБУ в 2017-2018 році, припала на так звані фіктивні транзитні операції, метою яких є або подальше виведення капіталу, або переведення в готівку.

Гривня дуже сильно недооцінена — екс-трейдер JP Morgan

Українська гривня дуже сильно недооцінена — реальний курс на даний момент — 24-25 грн/долар. Про це на Першому валютному форумі заявив колишній трейдер JP Morgan і Deutsche Bank Роман Сульжик.

НБУ дозволить валютні операції всім операторам поштового зв'язку

Право на проведення валютних операцій отримає не тільки «Укрпошта», як національний оператор поштового зв'язку, а й інші оператори поштового зв'язку.

МВФ назвав 4 умови для виділення траншу Україні

Україні для отримання нової програми співпраці з МВФ необхідно виконати мінімум 4 умови.

Автоматичне осучаснення пенсій почнеться з 1 березня 2019 року — Рева

У березні 2019 року буде проведено осучаснення пенсій за впровадженою Пенсійною реформою формулою — сумою 50 відсотків зростання рівня інфляції та 50 відсотків зростання середніх зарплат за 2018 рік. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися