Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2018, 20:07

Найголовніше за вівторок: Інфляція в 2019 році, підвищення ціни на газ, прогноз курсу і покупка валюти онлайн

Банкіри помітили сигнали НБУ

«Мертвий» сезон на депозитному ринку закінчився. За перші два тижні вересня середні ставки за річними гривневими вкладами зросли відразу в 9 банках. Фінустанови не розмінювалися на дрібниці: дохідність депозитів в деяких банках зросла на 1-2% річних.

Регулятор дозволив роботу платіжного сервісу Paycell

Компанія «Пейселл» отримала статус оператора послуг платіжної інфраструктури. Про це зазначено в реєстрі Нацбанку.

НБУ очікує інфляцію в 2019 році на рівні 5%

Національний банк оприлюднив Основні принципи грошово-кредитної політики на 2019 рік і середньострокову перспективу. Основні засади визначають кількісну ціль щодо інфляції ‒ 5% у середньостроковій перспективі.

Кабмін домовився з МВФ про поступове підвищення ціни на газ

Уряд України на переговорах з МВФ досяг принципової домовленості про поступове підвищення ціни газу до рівня імпортного паритету до 2020 року. Про це повідомив глава правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.

Бізнес прогнозує на 2019 рік курс долара 30 гривень — опитування

Український бізнес закладає на 2019 рік вартість валюти на рівні 30 гривень за долар. Про це йдеться в дослідженні щодо прогнозів бізнесу на наступний рік, проведеному Європейською бізнес асоціацією.

Нацбанк хоче дозволити купувати валюту онлайн

Національний банк оприлюднив проект структури валютного регулювання, яким готує низку змін, спрямованих на лібералізацію валютного ринку. Про це повідомив на презентації нової структури валютного регулювання заступник голови НБУ Олег Чурій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися