Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2018, 17:15

ЗМІ розповіли, що покаже Apple на презентації

12 вересня, згідно із прогнозами аналітиків, компанія представить три нових iPhone, а також смарт-годинник Apple Watch четвертого покоління. Про це повідомляє liga.

12 вересня, згідно із прогнозами аналітиків, компанія представить три нових iPhone, а також смарт-годинник Apple Watch четвертого покоління.
Фото: rbc.ua

Як повідомляється, нові смартфони повинні отримати другу частину назви: Xs, Xs Max і Xc.

Флагманами повинні стати 5,8-дюймовий iPhone Xs і найбільший смартфон в історії Apple — 6,5-дюймовий iPhone Xs Max. Пристрої повинні отримати процесор А12 і рекордні 4 гігабайти оперативної пам'яті (в iPhone X встановлений модуль на 3 ГБ). У коробці з пристроями повинен бути кабель Lightning на USB-C.

Apple покаже також і ще одну модель — бюджетну. Її повинні оснастити дешевшим 6,1-дюймовим РК-екраном, а не OLED, алюмінієвою рамою і чіпом A10 від позаторішнього iPhone 7.

Камера може виявитися одинарною, а не подвійною. Зате фронтальна камера iPhone Xc (або iPhone 9) отримає систему ідентифікації по обличчю Face ID.

Передбачається, що коштувати новинки будуть стільки ж, скільки і торішні.

Новій лінійці розумних годинників Apple обіцяють найбільший за три роки апдейт. Їх екран помітно збільшиться — площа панелі зросте приблизно на 15%, при цьому розміри корпусу значно не зміняться.

Нагадаємо, 12 вересня відбудеться щорічна презентація Apple.

Коментарі - 2

+
+25
ballistic
ballistic
11 вересня 2018, 17:52
#
Який *** додумався назвати модель за $800 «бюджетною»?
+
0
Rybalove
Rybalove
12 вересня 2018, 9:52
#
Какой-то *** из более развитой страны, чем наша.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися