Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2018, 20:07

Найголовніше за вівторок: Банки та реклама, нова «двадцятка», валютні ОВДП і «Смарт Гроші»

Які банки найбільше витрачають на рекламу

У 2017 році банки витратили на рекламу рекордну суму, а в цьому — готові перевершити результат. І це незважаючи на те, що два найщедріших гіганта — ПриватБанк і Альфа-Банк — урізають витрати на рекламу.

Нацбанкзапускає в обіг нову «двадцятку». Відео

Національний банк України випустив банкноти номіналом 20 гривень нового зразка, які будуть уведені в обіг 25 вересня 2018 року.

Мобільний оператор «Київстар» запускає «Смарт Гроші»

Мобільний оператор компанія «Київстар» запустив платформу мобільних платежів і фінансових переказів власного фінансового сервісу «Смарт Гроші» для абонентів передоплати. Про це повідомив начальник департаменту мобільних фінансових послуг оператора Тарас Горкун.

Мінфін у вересні буде щотижня пропонувати валютні ОВДП

Міністерство фінансів України збільшило число валютних аукціонів у вересні в порівнянні з початковими планами і буде проводити їх щотижня по вівторках.

Знижки та девальвація підігріли попит на новобудови

Нинішнього літа столичний ринок первинної нерухомості не відчув традиційного сезонного спаду. У сегменті новобудов економ- і комфорт класів продажі зросли на 16%, якщо порівнювати з весною.

Коментарі - 2

+
0
Maleficarum
Maleficarum
4 вересня 2018, 20:42
#
Нет Вот что сегодня главное.4 сентября. (Dow Jones). Amazon пошла по стопам Apple, и теперь они вдвоем являются единственными американскими компаниями, чья рыночная стоимость достигла 1 трлн долларов. Акции Amazon сегодня набрали 1,9%, а с начала года – 75%. Инвесторы вознаградили гиганта интернет-торговли за реинвестиции средств в бизнес и расширение операций в таких областях, как облачные технологии. Некоторые считают, что Amazon вскоре догонит по рыночной стоимости Apple, которая оценивается примерно в 1,1 трлн долларов. Согласно Dow Jones Market Data, Amazon первой среди американских фирм смогла преодолеть пять рубежей по 100 млрд долларов за один год.
+
0
Dmytro Z
Dmytro Z
5 вересня 2018, 0:26
#
Крах очередного пузыря близко видимо
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися