Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2018, 20:02

Найголовніше за середу: Легалізація евроблях, ставки за депозитами, транш від МВФ та monobank

Середні ставки за депозитами: «довга» гривня дорожчає

Короткі депозити в гривні за останні два тижні подешевшали, довгі — трохи подорожчали. Середні ставки за вкладами в доларах і євро продовжували падати.

Номери в подарунок: як будуть легалізувати євробляхи

Євробляхерам готують новий сюрприз. Їм хочуть «подарувати» українські номери. Влада вже працює над розробкою схеми, за якою євробляхи будуть ставити на тимчасовий облік.

Чому в Пенсійного фонду стався «касовий розрив»

У липні українські пенсіонери не змогли вчасно отримати свої гроші. Це стало неприємним прецедентом — затримок пенсій в країні не було з 2000 року. Пенсійний фонд пояснив несвоєчасні виплати так званим «касовим розривом». Економіст Віктор Скаршевський аналізує аргументи ПФ в своєму блозі.

Дубілет: Клієнти monobankзможуть знімати великі суми в банкоматах

8 серпня monobank підписав договір з однією з найбільших банкоматних мереж — Ощадбанку. Про це повідомив один із засновників банку Дмитро Дубілет.

Україна домовилася з МВФ про виділення траншу — ЗМІ

Україна домовилася з МВФ про виділення чергового кредитного траншу. Про це пише UBR з посиланням на джерело. Гроші можуть надійти вже у вересні 2018 року.

Мінфін розмістив облігації на 10 мільярдів гривень

Міністерство фінансів 7 серпня розмістило гривневі і валютні облігації внутрішньої державної позики на загальну суму понад 10 мільярдів гривень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися