Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2018, 11:33

Tesla буде випускати до 1 мільйона авто до 2020 року — Ілон Маск

За два роки Tesla має намір наростити обсяги випуску автомобілів до 1 млн штук на рік, тобто приблизно в чотири рази. Про це заявив глава компанії Ілон Маск, пише ITC.

За два роки Tesla має намір наростити обсяги випуску автомобілів до 1 млн штук на рік, тобто приблизно в чотири рази.
Фото: fortune.com

Маск розраховує, що до 2020 року два заводи компанії в США будуть випускати близько 600 тисяч автомобілів на рік і ще 200 тисяч забезпечить фабрика в Китаї. Він також зазначив, що сумарно ці три заводи зможуть випускати до 1 млн автомобілів на рік.

Варто зазначити, що це досить амбітні плани, з огляду на нинішнє хитке фінансове становище, а також постійні зриви термінів — на початку липня компанія вийшла на виробництво п'яти тисяч Model 3 в тиждень, хоча повинна була зробити це ще до кінця 2017 року.

Крім того, деякі аналітики і ЗМІ вказували на численні помилки, стверджуючи, що в гонитві за досягненням необхідних обсягів випуску Model 3 компанія не дивиться на витрати.

Глава Tesla ще раз наголосив, що в цьому році компанії не знадобиться більше залучати капітал.

Що стосується заводу в Китаї з розрахунковою продуктивністю 500 000 машин в рік, гроші на його будівництво компанія планує взяти у китайських банків, тобто відкрити кредитну лінію.

Нагадаємо, що Tesla знову завершила квартал з рекордним збитком, але виручка компанії перевищила прогнози.

Коментарі - 6

+
+28
semenvekselberg
semenvekselberg
5 серпня 2018, 13:51
#
Эти заявления Маска расходятся с планами омеляна по строительству завода теслы на украине и скорее всего будут вскоре скорректированы…
+
+28
ballistic
ballistic
5 серпня 2018, 15:32
#
Тут буде доречно згадати експертні знання Сємьона по темі :)

semenvekselberg 27 января 2018, 20:51:
«Маска и винить то не в чем: электромобиль — затея бесперспективная, и не он виноват в том, что теслу никто не покупает»

semenvekselberg 28 ноября 2017, 11:36:
«вы водили теслу? Я водил на тест драйве. Такое впечатление, что проехался на телеге — машина сделана топором!!! Жигуль наверное лучше»
+
+15
semenvekselberg
semenvekselberg
5 серпня 2018, 17:08
#
22 июля 2018, 14:05
# Подросток на BMW с еврономерами врезался в Tesla.

В мае провёл статистический эксперимент с целью установить усреднённое количество увиденных тесл на улицах нашей столицы. За целый месяц увидел только одну машину.
В этой связи мне непонятен смысл этой заметки. Что это: очередная проплаченная реклама, критика вездесущих евроблях или желание озвучить редкий случай аварии с теслой?
+
+28
ballistic
ballistic
5 серпня 2018, 17:47
#
«установить усреднённое количество увиденных тесл на улицах нашей столицы»
— тобто Сємьон міркує, раз в своїй запоребриковій столиці він нарахував аж одну Теслу, то це достатня підстава для заяви «теслу никто не покупает».
Просто таки мегакрута анал ітика від бомбезного ікс перда :) ) )
+
0
Oberton
Oberton
5 серпня 2018, 17:50
#
То, что вы увидели только одну машину нам должно о чём-то говорить? Может вы их (электромобили) так не любите, что и в упор не увидите.
+
0
ballistic
ballistic
5 серпня 2018, 18:21
#
Є ще одна версія — ніякого експерименту не було, Сємьон тупо все вигадав, щоб створити враження обізнаного знатока і нав'язати свою пропагандистську думку.
Враховуючи анамнез скоріш за все так і було :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися